@raluca: sunt de acord ca toti am gresit, atat eu cat si ei. insa daca nu era specificat ceva in contract sau printr-un alt act (indiferent din vina cui) ei au acum dreptul sa sa imi perceapa penazliari pentru ceva neadevarat si care oate fi demonstrat foarte simplu pe baza facturilor client/furnizor? o sa incerc sa explic situatia mai detaliat: eu eram director de vanzari si materialele pe care la vindeam le cumparam de la diversi furnizori; in datoria mea era sa negociez atat cu furnizorii cat si cu clientii; am comandat o lucrare la un furnizor la un pret de X iar la client a fost facturata la un pret X + 60%; lucrarea nu s-a facut la timp si ca sa nu pierd comanda definitiv am acceptata 20% discount pentru client; ideea e ca oricum per total a ramas aprox. 30% profit (poate fi demonstrat foarte simplu cu facturile aferente); intra in atributiile mele sa rezolv o astfel de situatie si eu am ales varianta discountului.
@gabescu: mi se pare normal sa fiu raspunzator pentru tot ce am facut (bine sau nu) insa ei acum inventeaza o pierdere; varianta aleasa de mine a fost acceptata de toata lumea ca fiind cea mai buna (e adevarat ca nu in scris) - - am explicat si mai sus cum s-a intamplat defapt. De asta cer lamuriri despre formalitatile legale de a penaliza pe cineva (cu referatul) pentru ca trebuie sa vad si eu cum pot sa ma apar, ca altfel raman de prost, cu munca voluntara. Poate vrei sa imi zici si parerea ta legata de discutia asta de acum ceva zile:
www.avocatnet.ro/content/for...