avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Activitate Radu Dragos Neacsu

Activitate Radu Dragos Neacsu

In primul rand, textele invocate de dvs nu mai corespund, nici ca numerotare si nici ca text cu cele in vigoare la momentul actual.
In privinta puterii executorii a titlului prin care se incuviinteaza plata sumelor datorate cu titlu de intretinere, interpretarea este insa identica: ori instanta dispune, dupa ramanerea definitiva a hotararii, infiintarea popririi ( care este posibil sa nu va fie comunicata) , ori creditorul se adreseaza instantei/executorului judecatoresc pentru infiintarea popririi. ( pentru hotarari ulterioare anului 2000). Indiferent de modalitatea in care s-a infiintat insa, dvs nu puteti scapa de ea, sau nu o puteti face sa "dispara" de pe "fluturas" decat dupa obtinerea acordului creditorului sau al instantei, ori desfiintand poprirea, ori efectuand plata anticipata/ indicand alte surse de venit / angajandu-va sa faceti plata de buna-voie cu dare de cautiune-oferirea de garantii s.a. modalitati asemanatoare care tind la realizarea scopului popririi ( indestularea creditorului) si modificarea modalitatii de executare.
Răspuns la discuția Doresc angajaaaaareeee!!!
cred ca raspunsul nervos nu a tinut cont de faptul ca este vorbe de o "ea" si macar din aceasta cauza trebuia sa fie putin mai bland...
oricum, logic ( teoretic) are dreptate- este un posibil angajator si isi poate permite sa puna conditii sau sa nu accepte conditiile impuse.
din pacate insa,pe piata muncii, la fel ca pe toate pietele din romania, pretul nu reflecta niciodata calitatea produsului, asa ca.... ramane tot interviul.
nu va mai pronuntati pana nu cercetati.
Succes!
Răspuns la discuția demisia in perioada de proba
dar cine te obliga sa te mai duci daca nu vrei?
daca depui demisia si ceilalti sunt de acord, se poate incheia contractul cu data convenita de parti; daca depui demisia si-i anunti ca nu vei mai veni, ei ar trebui sa-si faca un mic calcul si sa-ti dea voie sa pleci cand vrei.
daca depui demisia si nu mai te duci, vor trebui sa-ti inchida contractul de munca prin aplicarea unei sanctiuni disciplinare pentru absente nemotivate, dar procedura in sine este prea laborioasa si costisitoare ca sa se complice cu chestia asta.... asa ca sigur vor fi de acord cu decizia ta.
cei care nu ar fi de acord ar face-o din ratiuni pur personale si subiective ( rautate) si ar determina probabil si alte sicane ( uite- nu-i adeverinta, cartea de munca s.a.)
decizia este insa a ta, nimeni nu poate fi obligat sa munceasca.....
Răspuns la discuția CEC fara acoperire!!!!!!!!!!
daca cec-ul afost anulat, inseamna ca a fost fals , deci nu va ramane decat plangerea penala.
daca a fost refuzat, aveti ambele cai ( civila-investire si penala-plangere)