buna ziua tuturor.am o problema sisper sa pot gasi rezolvarea aici.detin un teren extravilan,pentru care am cerut un certificat de urbanism pentru constructie anexa agricola.l-am obtinut si in acel CU mi s-a dat sa merg la drumuri nationale sa obtin aviz,pentu ca drumul are iesie la drum national,in acea zona sunt construite numai case,toate fara acte si can a venit nenea ala de la drumuri sa fotografieze zona si sa vada terenul ca trebuia sa faca un proiect,mi-a zis ca nu pot obtine aviz pt anexa deoarece in zona sunt construite numai vilute mici.eu am vrut sa fiu cat de cat acoperit cu acte chiar daca nu suta la suta.primaria nu poate trece terenul in intravilan ca anul trecut abia a reinoit pugul.stie cineva daca pot obtine un CU macar pe casa de vacanta?scrie pe undeva prin lege ca s-ar putea asa ceva?va multumesc
buna dimineata.vreau sa ma lamuriti intr-o problema.o ruda de a mea a construit in 2007 o casa pe un teren extravilan,terenul fiind proprietatea lor,dar nu a facut acte pe casa asteptand sa se treaca in intravilan.acest lucru nu s-a intamplat.a primit niste somatii de la primaria comunei respective sa intre in legalitate,lucru care nu se poate terenul fiind extravilan.acum cateva zile a fost chemat la primarie ca sa inregistreze constructia la taxe si impozite si a trecuto ca si anexa agricola.acum vreau sa va intreb,mai poate sa-i faca cineva ceva tinand cont ca plateste impozit pe acea constructie?si poate sa-si faca buletinul pe acea adresa,acolo unde sta?va multumesc
buna seara.imi poate zice si mie cineva care trebuie sa fie latimea minima a unui drum secundar pentru a obtine avizul de la pompieri pt ridicarea unei constructii?va multumesc
va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns,as mai vrea sa stiu cat ar dura obtinerea acelui ordin al prefectului,si daca in baza acelui ordin poate sa imi vanda mie terenul dupa ce il intabuleaza.va multumesc pentru amabilitatea de care dati dovada
imi cer scuze,si casa figureaza pe certificat.cum se procedeaza la intabulare?
se poate intabula si casa,chiar daca ea nu figureaza pe teren ci doar pe actele primariei.si cu diferenta aia de teren de 84 mp care pe acte nu sunt ci doar la primarie apare dupa noile masuratori.va multumesc