avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate vyo_1968

Activitate vyo_1968

Buna ziua!
Am fost in posesia unui autoturism marca Wartburg fabricat in 1985 pe care l-am vandut in anul 2002 cu chitanta de mana.Desi numai sunt in posesia autoturismului din anul 2002 pana in prezent primescimpozitul de plata.Am cunostinte ale caror automobile fabricate pana in 1990 au fost radiate din oficiu.Poate fi radiat si acest automobil din oficiu sau ce trebuie sa fac pentru a-l radia.Multumesc pentru raspuns si o zi buna sa aveti!
Buna dimineata!
Acum 7 ani am vandut un autoturism marca Wartburg cu chitanta de mana.Cumparatorul la randul lui l-a vandut mai departe si acum 5 ani a venit un domn cu numerele masinii si seria de sasiu spunandu-mi ca talonul este la politie.Am primit de la Ministerul Administratiei si Internelor instiintare referitor la ordonanta de urgenta a guvernului189/2005 in care mi se aduce la cunostinta ca mi se suspenda de drept inmatricularea vehiculului daca nu am RCA si ITP.As dori sa imi spuneti cum as putea sa radiez aceasta masina neavand niciun act decat chitanta de mana sau cum pot s-o scot din evidenta tinand cont ca ea numai este in circulatie de atatia ani.Va multumesc si va doresc o zi buna!
Multumim tuturor care ne ajutati prinraspunsurile date.Sa fiti sanatosi si fericiti!
Buna dimineata!Imi cer scuze dar n-am vazut niciun topic despre IF.Anul acesta in luna aprilie am infiintat IF cu activitate principala taxi,nestiind ca trebuiesc 2 soferi din aceeasi familie.Nu am alt sofer si din aceasta cauza nu am putut depune actele la primarie,deci nu am activitate.As dori sa va intreb daca am vreo obligatie fiscala sau de alt gen sau o pot pastra pana imi va folosi la una dintre activitatile secundare.Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția pot schimba IF in PFA?
multumesc!
Buna seara!Am infiintat o intreprindere familiala cu activitate principala: transport cu taxi .La primarie mi s-a spus ca nu poate sa imi primeasca dosarul fiindca numai eu pot detine atestat si trebuiesc 2 persoane care sa practice taximetria.Pentru a depune dosarul trebuie PFA.Pot sa ma duc sa inlocuiesc IF cu PFA?Mentionez ca am infiintat aceasta IF acum 2 luni.Multumesc!