avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit pentru un autoturism fabricat in 1985
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit pentru un autoturism fabricat in 1985

Buna ziua!
Am fost in posesia unui autoturism marca Wartburg fabricat in 1985 pe care l-am vandut in anul 2002 cu chitanta de mana.Desi numai sunt in posesia autoturismului din anul 2002 pana in prezent primescimpozitul de plata.Am cunostinte ale caror automobile fabricate pana in 1990 au fost radiate din oficiu.Poate fi radiat si acest automobil din oficiu sau ce trebuie sa fac pentru a-l radia.Multumesc pentru raspuns si o zi buna sa aveti!
Cel mai recent răspuns: Valentin Nebunescu , Consilier juridic 07:47, 21 Aprilie 2010
ai doua variante: 1 il declari la politie furat
2.Incerci sa dai de urma actualului proprietar de fapt,pentru ca altfel vei plati in continuare impozit pe autovehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bun facturat ghotycul ghotycul Buna. Contra unei sume de bani imprumutata mi sa intocmit o factura pe un autovehicul cu chitanta aferenta. Intrucat nu vrea sa imi mai returneze banii cum ... (vezi toată discuția)
Radiere autovehicul SIMON ELENA SIMON ELENA As dori sa stiu cum as putea radia un autovehicul pe care l-am vandut fara acte. Nu mai pot lua legatura cu actualul proprietar,certificatul de inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Transfer de proprietate autoturism proficont21 proficont21 In luna aprilie a anului 2010 am facut schimb de autoturisme, eu am dat-o pe a mea la un individ si am primit in schimb alt autoturism pe care pana l-a ... (vezi toată discuția)