avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... radiere autovehicul
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

radiere autovehicul

As dori sa stiu cum as putea radia un autovehicul pe care l-am vandut fara acte. Nu mai pot lua legatura cu actualul proprietar,certificatul de inmatriculare fiind la el.
va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: diogene67 , utilizator 20:02, 7 Ianuarie 2010
Are adresa schimbata ? Intrebati la Politie sau la Impozite si taxe locale si aflati noul domiciliu .
Nu stiu unde locuieste noul proprietar. Nu il pot gasi.Ma gandeam ca se poate radia cumva doar cu cartea de identitate,fara certificatul de inmatriculare,de la primarie.
Se da anunt in mica publicitate sau chiar la monitorul cu invitatia proprietarului masinii sa vina sa faca actele si se actioneaza in INSTANTA, cerandu-se radierea masinii.Important este sa fie macar copii la actele masinii.Se cheama in Instanta si Politia unde a fost inmatriculata masina.Vedeti ce hotarare va da instanta, dupa care pe baza acesteia mergeti sa radiati masina.
Varianta 2:DACA NU AVETI NICI UN ACT SI NICI O DOVADA CA ATI VANDUT MASINA CELUI IN CAUZA, DECLARATI MASINA FURATA SI RADIATI-O.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autovehicul guzanu guzanu Bună seara, am şi eu o mare problemă şi nu prea ştiu cum să o rezolv. in anul 2012 am vândut un autovehicul cu proces verbal de vânzare-cumpărare ... (vezi toată discuția)
Obligatie radiere masina si transfer drept de proprietate ionita_elena_catalina ionita_elena_catalina Acum 2 ani am vandut o masina si cel care a cumparat-o nu si-a mai indeplinit obligatiile. Am acum in mana o Hot. Jud. definitiva investita cu titlu executoriu ... (vezi toată discuția)
Radiere masina catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)