As dori sa stiu cum as putea radia un autovehicul pe care l-am vandut fara acte. Nu mai pot lua legatura cu actualul proprietar,certificatul de inmatriculare fiind la el.
va multumesc frumos!
Nu stiu unde locuieste noul proprietar. Nu il pot gasi.Ma gandeam ca se poate radia cumva doar cu cartea de identitate,fara certificatul de inmatriculare,de la primarie.
Se da anunt in mica publicitate sau chiar la monitorul cu invitatia proprietarului masinii sa vina sa faca actele si se actioneaza in INSTANTA, cerandu-se radierea masinii.Important este sa fie macar copii la actele masinii.Se cheama in Instanta si Politia unde a fost inmatriculata masina.Vedeti ce hotarare va da instanta, dupa care pe baza acesteia mergeti sa radiati masina.
Varianta 2:DACA NU AVETI NICI UN ACT SI NICI O DOVADA CA ATI VANDUT MASINA CELUI IN CAUZA, DECLARATI MASINA FURATA SI RADIATI-O.
Radiere masina
catalinion84
Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)