avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere familiala fara activitate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere familiala fara activitate

Buna dimineata!Imi cer scuze dar n-am vazut niciun topic despre IF.Anul acesta in luna aprilie am infiintat IF cu activitate principala taxi,nestiind ca trebuiesc 2 soferi din aceeasi familie.Nu am alt sofer si din aceasta cauza nu am putut depune actele la primarie,deci nu am activitate.As dori sa va intreb daca am vreo obligatie fiscala sau de alt gen sau o pot pastra pana imi va folosi la una dintre activitatile secundare.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: vyo_1968 , utilizator 08:36, 22 Octombrie 2009
Activitatea poti suspenda 3 ani, dar esti obligat sa depui declaratiile pe zero.
Daca ai depus declaratia de impunere, dute la finante si depune cererea de reziliere ca altfel, va fi necesar sa platest impozitele care sunt impuse in declaratia de impunere.
Multumim tuturor care ne ajutati prinraspunsurile date.Sa fiti sanatosi si fericiti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 220 - pfa norma de venit ipi ipi Declaratia 220 trebuie oare depusa pt. un PFA infiintat in 2010? (vezi toată discuția)
Declaratii retroactiv amalianeag amalianeag O societate care nu a desfasurat activitate de la infiintare (iulie 2008) pana acum, cu activitatea suspendata din aprilie 2009 (nu a cerut regim derogatoriu ... (vezi toată discuția)
Declarare activitati DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua tuturor celor care au bunavointa sau curiozitatea de a-mi citi topicul, Ceea ce doresc sa intreb este urmatorul lucru: cand pe obiectul de ... (vezi toată discuția)