avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pot schimba IF in PFA?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pot schimba IF in PFA?

Buna seara!Am infiintat o intreprindere familiala cu activitate principala: transport cu taxi .La primarie mi s-a spus ca nu poate sa imi primeasca dosarul fiindca numai eu pot detine atestat si trebuiesc 2 persoane care sa practice taximetria.Pentru a depune dosarul trebuie PFA.Pot sa ma duc sa inlocuiesc IF cu PFA?Mentionez ca am infiintat aceasta IF acum 2 luni.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vyo_1968 , utilizator 10:03, 10 Iunie 2009
Mergi rapid la ORC, depui o cerere prin care soliciti simplu, modificarea din IF in PFA si retragerea celuilalt membru,

Dureaza 5 zile.

Costa cam 150 RON max.

Alberto Kurtyan
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma larra20solo larra20solo Buna ziua, doresc sa deschid un magazin de haine second hand si noi, as dori sa aflu cat costa infiintarea unei societati, ce tip, si pentru derurarea ... (vezi toată discuția)
Colaborare pfa Angie_31 Angie_31 Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)
Firma srl vasilegurea vasilegurea Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri. 1. sotia mea a infiintat in anul1997 o firma de tip srl,are hotarire judecatoreasca,dar nu a inregistrato ... (vezi toată discuția)