prea multe nu mi-au spus....
maine ma intalnesc cu parintii baiatului sa incheem intelegerea, iar din spusele agentului am inteles ca pentru fapta de parasire, avand in vedere k nu e grav, voi primi amenda, dar mai trebuie sa dau o declaratie.
Aveti idee cam ce amenda as putea primi?
P.S.
#-o offff....procedurile sunt foarte stresante!!!!!!!!!!!cei ce aveti ghinionul sa vi se intample ca si mie, incercati sa va concentrati atunci p moment si sa luati hotararea corecta.
da.. am discutat cu baiatul si am ajuns la o intelerege, a ramas k pe 15 martie sa ii dau ce a cerut si sa vedem cum se termina treaba.
astazi merg la politie sa vedem ce imi zice agentul care a fost la cercetari atunci.
ar mai fi o chestie, baiatul in urma comportamentului violent e acum la inkisoare, si nu am o expertiza medicala din care sa reese ca e bine...
dar...va tin la curent cu explicatiile ce le primesc azi
baiatul a dat declaratie si a explicat cum sa intamplat, eram impreuna cand a scris declaratia, si a mentionat ca nu cere daune morale sau materiale. Bine, o suma mia cerut , dar nu a mentionat asta in declaratie.
Kiar astazi ma anuntat agentul care a fost atunci la cercetari, sa merg maine la el sa imi explice cum stau lucrurile, dar vroiam sa va cer sfatul.
buna ziua,
as dori sa ma ajutati sa imi lamuresc unele situatii cu privire la un accident rutier in care am fost implicata.
In luna octombrie 2010, conduceam un golf, pe un DN, si tocmai ma pregateam sa fac stanga pt a intra pe o ulita sateasca ce are o rampa cu o inclinatie cam de 10%. In spate era un autobuz, iar din fata venea o dacie, era in jur de 17.30 , de undeva din dreapta a venit un tanar si se deplasa pe carosabil pe partea dreapta, avand acelasi sens de mers ca si mine. Permisul il am din martie 2010, si am condus de maxim 10 ori pana in acea zi, si nu am estimat corect spatiul in care masina se va opri, zic asta pentru ca era scos din viteza si am apasat usor frana, crezind k tanarul totusi va parasi carosabilul in urma claxoanelor, dar nu a fost asa, masina sa oprit cand am calcat frana de tot,dar nu brusc,si am atins baiatul cu bara de protectie cam langa farul drept. Sa dezechilibrat si a cazut in dreapta p pamint. Am vorbit cu el,lam intrebat dak sa lovit si sa mergem la spital. Ma luat la injuraturi si a zis k nu are nimic, si k sa plec pana nu o patesc. Tanarul este vecinul meu si este o persoana foarte violenta. Atunci m-am speriat si am facut cea mai mare greseala, desi el plecase acasa eu ar fi trebuit sa anunt politia, insa nu am facut acest lucru, si am mers circa 200m pana acasa la mine.
Familia lui nestiind ca eu am permis de conducere sa gandit ca va scoate o suma importanta de bani de la mine, si a kemat salvarea si implicit politia pentru cercetari dupa vro 2 ore. Baiatul a avut o luxatie la un picior, nu stiu dak de atunci, dar fiind vecini, ne-am inteles intr-un fel si nu a depus plangere.
Acum politia demareaza cercetare penala pentru fuga de locul accidentului, la ce sa ma astept si cat de grav poate fi ?daka lucrurile stau asa cum am relatat mai sus.
Ce ar trebui sa fac?
buna ziua!
mama mea este nascuta pe 6 iulie 1955 si are 31ani si 8 luni de activitate neintrerupta. Din martie 2007 beneficiaza de pensie pe caz de boala gr 3.
Are drept sa iasa anticipat dupa implinirea varstei de 55 de ani (luna viitoare)?
i-am cerut acest lucru si desigur nu este de acord..
chiar mi-a sugerat daca nu imi convine sa-l dau in judecata, acestea au fost cuvintele dumnealui...
sau sa-mi dau demisia...
Aveti dovada depunerii cererii ? V-a raspuns in scris angajatorul?
Trimiteti o adresa cu confirmare de primire la sediul acestuia (pastrati o copie dupa adresa si confirmarea de primire) si solicitati-i in scris sa va primeasca la serviciu sau sa va concedieze in conformitate cu prevederile Codului Muncii. Avertizati-l ca va veti adresa ITM si instantei de judecata daca nu se conformeaza.
da mi-a raspuns in scris si am si confiemarea de primire...
si ii voi mai trimite inca o cerere ca vreau sa incep lucrul..
cat despre ITM ... nu se teme, am mai mers si degeaba