avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer subvetie ajofm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer subvetie ajofm

Buna ziua,
in martie 2007 am fost angajata cu subventie de proaspat absolvent la o soc.De pe 23.06.2009 CIM-ul meu este suspendat la aceasta soc (pt motivul cerere concediu fara salar"la cerere"dar cu forta)Intrebarea mea este: se poate face transfer pt subventie la alta soc, pana in martie 2010 cand inceteaza?
si inca ceva, se poate ca termenul subventiei sa se prelungeasca cu perioada cat CIM a fost suspendat?
Cel mai recent răspuns: ika1504 , utilizator 16:03, 8 Septembrie 2009
Este un abuz facut de catre angajator! In fapt, salariul incasat de dvs. era platit de stat nicidecum de angajator. Sesizati acest lucru ajofm de la domiciliu. Acum mai sunteti angajata la acea societate comerciala?
1. Conventia este intre AJOFM si firma la care lucrati si nu se poate transfera la alta firma.
2. Pe perioada cat dvs. sunteti in CFP firma nu beneficiaza de subventia respectiva.
3. Perioada conventiei nu se prelungeste cu perioada de CFP.
daca mai sunt angajata sau nu.....kiar nu stiu sigur
acasa am primit decizia de suspendare a contractului de munca...
deci nu incetarea...din cate stiu eu nu ma poate concedia,este obligat sa ma tina 3 ani, si ar fi nevoit sa restituie banii + dobazi la ajofm...
mi-a zis ca ma va tine in concediu fara plata, pana ce ma va putea concedia...
sesizare la itm am facut, dar degeaba pt ca are foarte multe relatii si cunostinte si in urma controlului nu a primit nici macat un avertisment, desi stiu cu siguranta ca s-au gasit neregului...
saptamana asta imi voi pune dosar la ajofm, ca sunt in cautarea unui loc de munca, sa vedem daca vor lua masuri, dar nu cred...
Cei 3 ani se calculeaza pentru perioadele lucrate, nu se aplica si in cazul suspendarii contractului. Insa nu imi este foarte clar. Dvs ati completat cererea de concediu fara plata? Pentru ce perioada ati cerut acordarea acestui concediu?
lucrurile s-au intamplat cam asa:
am ajuns la servici pe data de 09.06/2009, dupa o jumatate de ora a venit administratorul si ne-a zis sa ne facem cerere de concediu fara plata pana la 01/09/209. Am carcotit putin cu colega mea si apoi s-a rastit la noi, ca el nu glumeste si ca vrea sa scape de noi. Ne-a dictat continutul cererii si dupa ce am scris ne-a dat afara pe usa. Dupa cateva zile l-am sunat si l-am intrebat de ce a procedat asa, ca e un abuz(intre timp am mai intrebat in stanga si in dreapta, kiar si aici pe forum si am aflat ca nu trebuia sa sciu acea cerere).Dumnealui a recunoscut ca ne-a obligat sa scriem cererile si mai mult vom primi concediu fara plata pana va putea sa ne concedieze. Conventia mea inceteaza in martie2010, iar a colegei mele in noiembrie 2011, dar el mizeaza ca noi ne vom da demisia pana atunci si asfel va scapa cu banii incasati si nepedepsit.

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata mihaela_20o7 mihaela_20o7 durata legala a concediului fara plata,dat de angajator.Angajatu nesolicitand concediu fara plata.care sunt conditiile pe care trebuie sa le respecte ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata nykolla nykolla sunt angajata de pe 8 ianuarie la o cofetarie,zilele acestea am descoperit ca ei miau facut bagat cartea de munca in luna martie,iar acum vor sa ma oblige sa ... (vezi toată discuția)
Concediu fără plată BEATRICED BEATRICED Bună ziua, Mi-am dat demisia în perioada de probă în baza unui contract de muncă pe o perioadă determinată! În luna august am plecat și acum ... (vezi toată discuția)