avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer subvetie ajofm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer subvetie ajofm

Buna ziua,
in martie 2007 am fost angajata cu subventie de proaspat absolvent la o soc.De pe 23.06.2009 CIM-ul meu este suspendat la aceasta soc (pt motivul cerere concediu fara salar"la cerere"dar cu forta)Intrebarea mea este: se poate face transfer pt subventie la alta soc, pana in martie 2010 cand inceteaza?
si inca ceva, se poate ca termenul subventiei sa se prelungeasca cu perioada cat CIM a fost suspendat?
Cel mai recent răspuns: ika1504 , utilizator 16:03, 8 Septembrie 2009
i-am cerut acest lucru si desigur nu este de acord..
chiar mi-a sugerat daca nu imi convine sa-l dau in judecata, acestea au fost cuvintele dumnealui...
sau sa-mi dau demisia...
Eu va "sugerez" sa alegeti calea mai dificila ( sa il dati in judecata) care insa va avea si alte consecinte, nu tocmai placute, pentru angajator.
atunci.....asa voi face....
avocatul colegei mele stie despre ce este vorba si poate voi lua legatura tot cu dumnealui.

va multumesc inca o data pt sfaturi si voi mai scrie pe forum cum vor decurge lucrurile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata mihaela_20o7 mihaela_20o7 durata legala a concediului fara plata,dat de angajator.Angajatu nesolicitand concediu fara plata.care sunt conditiile pe care trebuie sa le respecte ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata nykolla nykolla sunt angajata de pe 8 ianuarie la o cofetarie,zilele acestea am descoperit ca ei miau facut bagat cartea de munca in luna martie,iar acum vor sa ma oblige sa ... (vezi toată discuția)
Concediu fără plată BEATRICED BEATRICED Bună ziua, Mi-am dat demisia în perioada de probă în baza unui contract de muncă pe o perioadă determinată! În luna august am plecat și acum ... (vezi toată discuția)