avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer subvetie ajofm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer subvetie ajofm

Buna ziua,
in martie 2007 am fost angajata cu subventie de proaspat absolvent la o soc.De pe 23.06.2009 CIM-ul meu este suspendat la aceasta soc (pt motivul cerere concediu fara salar"la cerere"dar cu forta)Intrebarea mea este: se poate face transfer pt subventie la alta soc, pana in martie 2010 cand inceteaza?
si inca ceva, se poate ca termenul subventiei sa se prelungeasca cu perioada cat CIM a fost suspendat?
Cel mai recent răspuns: ika1504 , utilizator 16:03, 8 Septembrie 2009
Dumneavoastra trebuia sa va prezentati la serviciu pe data de 01.09.2009. De la acea data veti figura cu absente nemotivate si veti putea fi concediata pentru motive disciplinare ( caz in care angajatorul nu va mai inapoia banii primiti ca subventie).
pakos a scris:

Cei 3 ani se calculeaza pentru perioadele lucrate, nu se aplica si in cazul suspendarii contractului. Insa nu imi este foarte clar. Dvs ati completat cererea de concediu fara plata? Pentru ce perioada ati cerut acordarea acestui concediu?

...bun.. si atunci el este obligat sa ma tina pana se implinesc 3 ani de lucru integral?
si singura posibilitate de a scapa de mine este ca eu sa imi dau demisia?
.......sau sa restituie banii....dar nu cred...
Da. Dar avand in vedere faptul ca absentati nemotivat incepand cu 01.09..... obligatia angajatorului nu mai subzista in cazul concedierii disciplinare.
dar nu ma primeste la servici.....
ce sa fac sa stau la usa?
am trimis o alta cerere ca renunt la concediu fara plata si ca vreau sa incep lucrul
si mi-a spus ca o respinge
Nu este corect si legal ca angajatorul, caruia ii este subentionat de catre stat, salariul unor angajati tineri, sa fie obligati sa semneze cereri de concedii fara plata pe o perioada de 6 luni impotriva vointei lor.

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata mihaela_20o7 mihaela_20o7 durata legala a concediului fara plata,dat de angajator.Angajatu nesolicitand concediu fara plata.care sunt conditiile pe care trebuie sa le respecte ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata nykolla nykolla sunt angajata de pe 8 ianuarie la o cofetarie,zilele acestea am descoperit ca ei miau facut bagat cartea de munca in luna martie,iar acum vor sa ma oblige sa ... (vezi toată discuția)
Concediu fără plată BEATRICED BEATRICED Bună ziua, Mi-am dat demisia în perioada de probă în baza unui contract de muncă pe o perioadă determinată! În luna august am plecat și acum ... (vezi toată discuția)