Buna ziua ,
Doresc sa stiu daca exista diferente financiare intre incadrarea in gradul 3 de ivaliditate sau gradul 2 de invaliditate (infard miocardic,5 stenturi,diabet de gr.2,apnee in somn,etc).
Daca exista care sunt diferentele?
Am inteles ca daca ai un numar de ani in munca si o anumita varsta financiar gradele de invaliditate doi si trei sunt la fel.
Pentru un om care are 54 de ani fix si 35 de ani si 2 zile de munca difera financiar Gradele 2 si 3?
Terenul este in custodia blocului vechi.
Asociatia de propietari a blocului vechi intretinea terenul,respectiv Ghena de gunoi.
Din raspunsul primit inteleg ca terenul din jurul Blocului Vechi este al Primariei.
Primaria poate face ce vrea cu el.
Daca nu ingrijesc acest teren Primaria ma amendeaza!
etc
Statul,prin forurile lor conducatoare fac ce vor????????????
Multumesc de raspuns.
Avem un conflict fata de aceasta tema.
Langa Bloc sa construit un P+2+2 Mansarde aprobat bine inteles de Primarie(ca blocurile cum sa fie si ele de P+ 4??????????? BLOC NOU.
Iar noi ne certam cu problema GHENEI de Langa BLOC.
Au dreptul sa depoziteze gunoiul,la ghena aplasata langa blocul vechi (spatiul este in itretinerea Blocului Vechi)etc in ea?????
Noi platim o femeie de servici care face curat la aceasta GHENA (blocului vechi in zona),ei nu platesc(blocul nou in zona)dar au contract de ridicare a gunoiului.
Cine la dreptul sa arunce gunoiul la aseasta ghena ?????????
Tatal meu a decedat acum 14 ani,la momentul respectiv sa deschis actul succesoral sa dechis la NOTARIAT pt.actiunile avute la o firma la care afost actionar.(De precizat ca alte bunuri nu au intrat in dezbaterea succesorala ,ramanand ca acestea sa fie deazbatute dupa decesul mamei).
De curand si mama a decedat .
Pentru succesiunea care urmeaza sa o fac(apartament,masina,etc)unde ma sfatuiti la NOTAR sau AVOCAT .
Unde si de ce ar fi mai bine in situatia de mai sus?