avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Incadrare Pensionare in gradul 3 de invaliditate sau ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Incadrare Pensionare in gradul 3 de invaliditate sau in gradul 2 de invaliditate?

Buna ziua ,
Doresc sa stiu daca exista diferente financiare intre incadrarea in gradul 3 de ivaliditate sau gradul 2 de invaliditate (infard miocardic,5 stenturi,diabet de gr.2,apnee in somn,etc).
Daca exista care sunt diferentele?
Am inteles ca daca ai un numar de ani in munca si o anumita varsta financiar gradele de invaliditate doi si trei sunt la fel.
Pentru un om care are 54 de ani fix si 35 de ani si 2 zile de munca difera financiar Gradele 2 si 3?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:42, 12 August 2016
Daca are 35 de ani de stagiu, pensia de invaliditate este aceeasi pentru toate gradele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea pensiilor onasis1961 onasis1961 Cu ce mă poate ajuta un infarct miocardic urmat de montarea a 3 stenturi?Adică:pot fi pensionat definitiv fără revizuire la 52 de ani sau schimbarea de ... (vezi toată discuția)
Sunt barbat in varsta 40 am urmatoarele diagnostice: hipocortizolism ... Username 50 Username 50 Sunt barbat in varsta 40 ani am urmatoarele diagnostice: hipocortizolism iatrogen..hipotiroism postprocedural..obezitate grad 3..dislipidemie in trat..diabet ... (vezi toată discuția)
Am o întrebare să știu dacă mă încadrează la voucherul ... tifraselitifrasflori@gmail.com tifraselitifrasflori@gmail.com Am o întrebare să știu dacă mă încadrează la vocherul de 5000 de euro sunt cu piciorul drept amputat de la coapsa am avut un infarct miocardic cu două ... (vezi toată discuția)