avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Activitate bianca40

Activitate bianca40

Trebuie sa dam preaviz unor angajati, carora nu dorim sa le prelungim contractele de munca ?( contractele urmeaza sa expire curand ).
Trebuie sa avem o motivatie pentru neprelungirea contractelor ?
Ce complicatii pot aparea ?

****

Am avut mai multe intrebari pt dvs ! Ma ajuta enorm raspunsurile si sfaturile de pe acest forum, nefiind de specialitate .(aceasta fiind doar o mica parte din responsabilitatile mele la locul de munca, dar din cauza carora as pierde mult timp "cercetand" fara ajutorul dvs )
va multumesc ca existati
=D>
Răspuns la discuția Studenti in practica ...???
Ultima intrebare referitoare la acest subiect :D : care e salariul de baza minim brut in acest caz ?....
ii putem incadra la "personal de specialitate", avand in vedere ca nu au absolvit, totusi, specializarea pentru care se pregatesc coincide cu obiectul de activitate al firmei ?
Răspuns la discuția Studenti in practica ...???
Va multmesc mult tuturor ...
Doar inca o mica nelamurire : daca vom alege forma contractului de munca temporara, mai este nevoie de prevederea perioadei de proba in contract ?....pentru ca, imi cer scuze daca insist, sunt studenti si vor fi aici doar pentru 2 luni, pe perioada vacantei de vara.
Buna ziua

In aceasta vara vom primi la firma, in practica, cativa studenti.

Ce modalitate legala de plata exista pentru aceste cazuri ?...si ii rog frumos pe cei care-mi raspund, sa-mi indice si ce

acte am nevoie din partea celor care vor veni ...

Multumesc mult !
Răspuns la discuția Stie cineva ???
vroiam sa platesc online, inainte ca sa plec in concediu, eu fiind in alta localitate ...multumesc oricum...:D
Discuție Stie cineva ???
In ce cont se platesc impozitele anticipate pe venituri realizate, pentru PFA ? In TgMures .....muuulllltuuumessscccc!!!
va rog mult ...
Răspuns la discuția Coasigurat
Am primit informatia ca este bursa de doctorat, si, pentru ca are 26 ani impliniti, i s-a spus de la CASS ca nu este asigurata implicit ...multumesc f mult !
Răspuns la discuția Coasigurat
Multumesc...dar, din cate am inteles, are bursa de student . Nu e un venit ?
....si tot nu m-am lamurit daca eu eliberez adeverinta ( eu, ca SC desigur), sau depun actele la CASS si solicit adeverinta ?...

Discuție Coasigurat
Buna ziua,
Sotia unui angajat al societatii la care lucrez, ma intreaba ce acte e necesar sa imi aduca, a.i. sa pot sa-i eliberez o adeverinta de coasigurat ! Are ca sursa de venit propriu doar o bursa de student. pot eu sa-i eliberez o astfel de adeverinta ???
Help, please !