avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate Bbk

Activitate Bbk

Răspuns la discuția Carte de munca retroactiv...
Nu imi fac probleme de faptul ca nu s-ar inregistra aceasta vechime pt ca am si eu acasa acte care dovedesc acest lucru,dar mi s-ar fi parut normal sa imi faca carte de munca ,dar ei au refuzat,spunand ca nu fac retroactiv. Ce este de facut in situatia asta?
Buna ziua, lucrez de aproape 2 ani la o firma,in domeniul vanzarilor.Atunci cand m-am angajat eu era perioada in care s-au scos cartile de munca si se lucra numai cu contracte (mentionez ca m-am angajat undeva in vara anului 2007), apoi cartile de munca s-au reintrodus iar eu am intrebat daca imi vor face si mie carte de munca si mi-au spus ca ei nu imi fac carte de munca retroactiv. Spuneti-mi va rog este bine? Multe persoane mi-au spus ca ar fi trebuit sa imi faca,dar mai bine intreb la dvs caci cunoasteti mai bine ca sa stiu cum procedez.
Copilul nu o doreste deloc in preajma ei, plange,spune ca "mami este rea", situatie financiara buna are, copilul cel mic pentru care se lupta ei acum nu stie ca mama are pe altcineva pt ca tatal il tine la el si nu vrea sa il dea,cel putin pana nu se va termina cu divortul deoarece el este de parere ca nu va vedea nimic bun la ea. Practic baiatul a crescut mai mult cu tatal,iar despre ea din pacate numai cuvinte rele as avea de spus,se duce si face scandaluri cand vine,cand pleaca de acasa,o stabilitate afectiva nu mai are si nici un compartament adecvat,ea doreste sa ia copilul mai mult de razbunare. Daca ar fi fost o mama in adevaratul sens al cuvantului nu pleca de acasa indiferent de situatie sau daca pleca cel putin mai venea sa il viziteze si incerca sa fereasca copii de certuri,dar ea nu face asta deloc. Daca ar fi dupa mine,si va spun sincer ca si eu sunt femeie,eu nu as incredinta un copil unei astfel de femei,nici nu i-as acorda drept la vizita si nici nu as mai lasa-o sa faca altii sa nu pateasca la fel.
Răspuns la discuția PARTAJ???
Am inteles la treaba cu bunurile? Dar cu casa? Creditul e pe numele amandorura,dar ea nu a contribuit.
Răspuns la discuția PARTAJ???
Dar daca spre exemplu creditul ar fi pe numele sotilor si tot ce a fost cumparat in casa din banii lui, apartamentul fiind cumparat in timpul casatoriei,iar cei doi au fost casatoriti 5 ani? cum se procedeaza?
Conditii materiale au ambii parinti,dar imoralitatea mamei cum o putem dovedi in instanta?
Tatal se gandeste doar la binele micutului,dar mama la binele ei si este pacat ca o sa creasca din "stanga in dreapta". Parerea mea este ca nu prea o sa vada ceva bun si ii va fi si micutului greu,iar cea mai grea, despartirea de tatal sau fara care nu prea sta!
Buna ziua!

As dori sa ma ajutati daca se poate cu cateva raspunsuri privind un caz un pic dificil din punctul meu de vedere.
Cunosc un tatic care este in divort cu sotia sa,au fost casatoriti timp de 6 ani,ea mai are o fata de 6 ani dintr-o casatorie anterioara,iar baiatul care este al lor. Problema este ca ea nu vrea sa ii incredinteze baiatul lui,este deja al doilea divort al lor si prima data tot el l-a intentat,si a doua oara tot el (pe motiv de infidelitate). Ea a parasit domiciliul pt ca isi gasise pe altcineva,2 luni nu si-a mai vazut baiatul,iar acum spre sfarsitul divortului a venit si ea ca vrea sa isi ia baiatul inapoi,dar nici macar nu este interesata de el si tot ce face acum este din rautate si dorinta de razbunare. Copilul are 4 ani si nu poate sta in preajma ei.de cate ori ramane cu ea plange si nu vrea sa stea acolo,s-a obisnuit f mult cu tatal care de altfel este cel care s-a implicat in cresterea lui f mult,fata de mama care il trateaza ca pe un simplu obiect.
Ce se poate face in situatia asta? Cum ar putea acesta sa ia custodia copilului?