avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate bbclaudiu

Activitate bbclaudiu

Răspuns la discuția Supraveghere video hol de bloc
[ link extern ]

asa ceva ti-ar trebui. sa stie toata lumea ca ai camera, orientata inspre spatiul de intrare in apartament. Camera este antivandal
Problema este ca stau in Bucuresti si imi este cam peste mana sa ma duc pana la Ploiesti si sa ma trezesc ca trebuie sa ma programez . Cele doua numere pe care mi le-a comunicat seful de post au fost verbale.
Datele problemei :
Mi s-a furat un bun de pe proprietate. Intreband in stanga si in dreapta am gasit bunul meu in curte la un consatean. Am sunat la 112, a venit politia, s-a instrumentat cazul, am furnizat o groaza de detalii ca sa dovedesc ca respectivul bun este al meu(este vorba despre un stup de albine - deci doar elemente vizuale care nu aveam cum sa le vad de la distanta). Cazul a fost preluat de seful de post din sat (comuna poienarii burchii, Prahova) care imi tot zice ca miercuri l-a prezentat pe infractor la procuror, ca miercuri il duce la detectorul de minciuni, ca miercuri il trimite in judecata...in fine o sumedenii de "miercuri" se intampla ceva, culminand cu miercuri a fost dus dosarul la parchet si ca o sa primesc instiintare acasa.
Nu stiu care este procedura dar fapta s-a intamplat pe 5.01.2013 si oficial nu am nici o informatie nici pana in momentul de fata. Seful de post mi-a dat un numar caz la politie 429006/2013 si un nr parchet 614/p/2013 .
Din ce am inteles de la alti oameni din sat , omul e recidivist, au mai fost furati de respectivul si tot asa au facut plangere la politie si nu s-a intamplat nimic. Lumea povesteste ca respectivul a lucrat pe acasa la seful de post si asta il face scapat mereu.

Cum sa procedez in situatia asta ?
Salut,
Sa va spun in 2 cuvinte cum este cazul meu.
In noiembrie am avut un accident pentru neacordare de prioritate (a intrat cineva in mine) vinovat fiind eu. Mi se retine permisul si se elibereaza dovada 2 saptamani. Cu 2 zile inainte de expirarea dovezii am mai facut un accident cu ranire. Am mai avut dovada 2 zile. Dupa asta am stat o perioada de 90 de zile fara sa prelungesc dovada. Dupa aceste 90 de zile am avut dovada prelungita. Intr-un final vine si decizia de neincepere a urmarii penale. Ma duc si eu la politie sa-mi zica cineva ce si cum. M-a trimis de la biroul de relatii cu publicul sa dau reexaminare. M-am dus, am dat, am luat. Acum cand m-am dus din nou la politie cu reexaminarea luata mi-au zis ca trebuie sa mai stau inca 90 de zile. Am innebunit. Nimeni nu stie daca se cumuleaza pedeapsa de la primul accident cu cea de la al 2-lea. La primul accident pedeapsa ar fi 60 de zile. Asta cica s-ar prelungi cu inca 30 de zile ca nu am dat retestare, dar nu aveam cum sa dau retestare in perioada respectiva pentru ca atunci cand am facut al 2-lea accident mi-au luat dovada de la primul, deci nu aveam pe baza la ce sa dau retestare.
Acum am facut o cerere de returnare a permisul la care primesc raspuns saptamana viitoare - dar cel la care am predat cererea mi-a zis sa nu ma gandesc la permis prea repede ca am de stat

Daca cineva a mai intalnit situatia asta(nu stiu cat de coerent am relaltat-o dar la momentul actual sunt un sac de nervi) va rog sa ma ajutati sau sa-mi spuneti si mie ce si cum