avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1464 soluții astăzi
Forum Activitate elena nicolaescu

Activitate elena nicolaescu

Cu câteva luni in urmă, eu și fiica mea am fost surprinse de culoarea roșie a semaforului, la trecerea pe zebră. Doi agenți de poliție ne-au oprit și ne-au cerut CI. Fiica mea a primit un proces verbal cu avertisment. Eu nu am semnat nimic... astăzi însă, când am mers să plătesc impozitul pe locuință am aflat că am o amendă de 435 lei de plătit la poliție. Ce pot face acum, termenul prevăzut pentru contestație înțeleg că e depășit de mult...
Mulțumesc.
Răspuns la discuția Pfa,liber profesionist
Multumesc pentru raspuns.
Buna seara, v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Care este modul legal in care poate activa un pictor bisericesc autorizat liber profesionist, d.p.v. fiscal si al impozitului datorat pe venitul realizat? Ce tip de declaratie de impozitare trebuie sa depuna? Trebuie sa se inscrie ca pfa sau care sunt normativele care reglementeaza acest statut?
Multumesc anticipat.
Multumesc pentru raspuns. As mai avea o nelamurire: in vechea lege ,pentru cresterea a 3 copii,se scadea 1 an din varsta de pensionare. Nu mai e valabila aceasta prevedere si in noua lege?
Buna seara,revin cu o intrebare pusa mai de mult:cand si in ce conditii de pensionare ma pot incadra,dupa noua lege a pensiilor daca sunt nascuta pe 07.09.1953,am un stagiu de cotizare de 29 ani(in februarie) si am nascut si crescut 3 copii? Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția concediul medical
Multumesc tuturor pentru raspunsuri si pentru timpul acordat.
Răspuns la discuția concediul medical
Multumesc,pare mult mai clar,dar tot nu am inteles daca, cateva luni de concediu medical de care as avea nevoie pentru o interventie chirurgicala mi-ar putea afecta calculele pentru iesirea la pensie,in sensul prelungirii termenului cu lunile de concediu medical. V-as fi recunoscatoare daca mi-ati preciza si acest lucru.
Răspuns la discuția concediul medical
Buna seara,
Multumesc celor care au avut bunavointa sa-mi raspunda.Din pacate sunt doua raspunsuri contradictorii si eu nu stiu ce sa cred.Nu ne ajuta nici un moderator cu o informatie riguroasa,please?
Buna seara,
As dori sa stiu daca si in ce fel concediul medical poste influenta calculul vechimii in munca si al stagiului de cotizare.In perioada concediului medical se mai platesc cotele aferente pentru sanatate si pensie?Trebuie trecut concediul medical in cartea de munca? Multumesc.
Răspuns la discuția concediu fara plata
In legatura cu indeplinirea conditiilor de pensionare anticipata partial,nu mai stiu ce sa cred,informatiile pe care le am sunt diferite.Poate ma lamuriti dvs.:sunt nascuta pe 07.09.1953,am un stagiu de cotizare de 28ani si 4luni si am nascut si crescut 3 copii.Multumesc.