avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amendă circulatie pietoni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amendă circulatie pietoni

Cu câteva luni in urmă, eu și fiica mea am fost surprinse de culoarea roșie a semaforului, la trecerea pe zebră. Doi agenți de poliție ne-au oprit și ne-au cerut CI. Fiica mea a primit un proces verbal cu avertisment. Eu nu am semnat nimic... astăzi însă, când am mers să plătesc impozitul pe locuință am aflat că am o amendă de 435 lei de plătit la poliție. Ce pot face acum, termenul prevăzut pentru contestație înțeleg că e depășit de mult...
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:58, 13 Aprilie 2019
Să plătiți amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - permis suspendat pentru ca am trecut pe rosu acomputers acomputers Buna ziua, Mai jos voi prezenta scrisoarea (nu e in forma finala) ce urmeaza sa o depun la judecatorie pentru contestatie. Subsemnatul XXX, nascut la data ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se fac contestatii? crina solescu crina solescu aseara am primit 600 ron amenda si 7 puncte de penalizare pentru ca am mers cu proiectoarele aprinse chiar daca afara nu era ceata.mi s-a intocmit proces ... (vezi toată discuția)
Trecere neregulamentara Alex9708 Alex9708 Buna ziua . Am primit amenda pentru trecere neregulamentare la distanta de zebra nu foarte departata ,semaforul era verde la pietoni am trecut printre niste ... (vezi toată discuția)