Si atunci de ce legea taxi 38 din 2003 modificata prin legea 265 din 2007 zice urmatoarele Articolul 8 se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"Art. 8. - Autorizatia de transport se elibereaza de catre autoritatea de autorizare pe durata nedeterminata si este valabila cu conditia vizarii acesteia la fiecare 5 ani de catre aceasta, odata cu verificarea indeplinirii conditiilor care stau la baza emiterii unei astfel de autorizatii."
La ce interval de timp se vizeaza licentele de taxi ( de transport si de executie ) ? Ce lege reglementeaza acest lucru ? Pot autoritatile locale sa micsoreze perioada dintre doua vize ?
Intrebarea mea este urmatoarea: administratia fiscala face un calcul chiar si aproximativ? La un control fiscal cum se procedeaza daca se constata ca am depasit cantitatea maxima de carburant admisa la deducere ?
CARE ESTE CANTITATEA MAXIMA DE CARBURANT CARE POATE FI DEDUSA LA UN TAXI CARE A PARCURS 1000 KILOMETRI INTR-O LUNA?
CE ACT NORMATIV STABILESTE ACEST LUCRU?:(:(:(
Doresc sa preiau leasingul unei masini taxi activ actual. Va rog sa-mi spune-ti ,toti care stiu ceva sau au pteluat leasing taxi, tot ce trebuie aflat in acest caz:: legislatie, acte, avantaje, dezavantaje,ce se intampla cu licenta cand se termina de platit ratele de leasing si masina trece in propietatea persoanei fizice, s.a.m.d...Multumesc.
e bun ultimul sfat. multumesc.dar trebuie sa caut prorietarul din acte a masinii pe alta cale decat prin nr. de telefon de pe asigurarea rca pentru simplu motiv ca masina nu avea asigurare cand am cumparato.vanzatorul circula fara rca. eu am facut rca in ziua cumpararii si pe asigurare nu este trecut nr. meu de telefone. daca nu locuiam in orase diferite cautam proprietarul din acte la domiciliu dar asa cum e situatia acum trebuie sa caut alta cale.
am cumparat o masina urmand ca ulterior in maxim o saptamana fostul proprietar sa-mi trimita fisa fiscala a masinii.a trecut mai bine de 30 zile si vanzatorul amana mereu sa-mi trimita fisa fiscala. ce pot sa fac sa-l determin pe vanzator sa-mi trimita fisa fiscala? mentionez ca nu am cumparat masina de la proprietarul din actele masinii ci de la cel putin al 3-lea proprietar, in tot acest timp masina vanzandu-se si cumparandu-se doar cu radierea fiscala. adica pe talonul masinii proprietar este x ,utilizator pe talon este y, iar eu am cumparato de la z. acu stau si ma gandesc oare vanzatorul a fost proprietarul acestei masini cu adevarat? am sunat la administratia financiara de care apartine vanzatorul sa vad daca vanzatorul are pe rolul fiscal masinasi am fost refuzat pe motiv ca nu au voie sadea aceste informatii.cum sa fac sa aflu daca vanzatorul a fost proprietar al masinii si cum sa obtin fisa fiscala a masinii cumparate? va rog cine poate sa ma ajute. multumesc.