avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... preluare leasing masina taxi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

preluare leasing masina taxi

Doresc sa preiau leasingul unei masini taxi activ actual. Va rog sa-mi spune-ti ,toti care stiu ceva sau au pteluat leasing taxi, tot ce trebuie aflat in acest caz:: legislatie, acte, avantaje, dezavantaje,ce se intampla cu licenta cand se termina de platit ratele de leasing si masina trece in propietatea persoanei fizice, s.a.m.d...Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 13:28, 10 August 2009
Preluarea leasingului se face cu acordul finantatorului, in temeiul unui contract pe care-l veti incheia.
Acolo veti gasi avantajele si dezavantajele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare leasing ContSters77328 ContSters77328 Data post: Joi, 29 Ianuarie 2009, 10:12 Subiect: RE: cedare/preluare leasing de la o societate catre o persoana fizica Cu cine se negociaza? OK situatia ... (vezi toată discuția)
Executare leasing Ersin Dervis Ersin Dervis Am si eu o intrebare: Am cumparat un autovehicol in leasing de la o societate de leasing .Contractul l-am facut pe persoana juridica, la un moment dat obiectul ... (vezi toată discuția)
Leasing auto mitrofan emilia mitrofan emilia ce se poate intampla daca nu se platesc facturile la scadenta ? Sunt sunat si amenintat ca mi se rezilieaza contractul si vine sa ia masina pentru ca am ... (vezi toată discuția)