avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Activitate anamaria prodan

Activitate anamaria prodan

Buna !
ma poate ajuta cineva cu o firma de consultanta in satu mare?
o adresa sau un nr. de telefon
Va multumesc!
BUNA!
AS DORI SA STIU DACA SE POT OBTINE FONDURI NERAMBURSABILE PENTRU UN SALON DE COAFURA?
AM CERTIFICAT PROFESIONAL IN MESERIILE FRIZER,COAFOR,MANICHIURA PEDICHIURA,DAR NU AM FONDURI PENTRU DESCHIDEREA SALONULUI
CE ACTE SUNT NECESARE?
VA MULTUMESC
Tatal este nascut in 1955 si este bolnav ,are 25 de ani de munca inclusiv stagiul militar .As dori sa stiu daca poate beneficia de pensie pe caz de boala .
Răspuns la discuția persoana disparuta in strainatate
dar cum as putea afla daca este sigur in viata?
sotul meu a fot plecat in Londra din iunie2008.In data de 22 ianuaria 2009 a spus ca se intoarce acasa cu propria masina. De atunci nu mai stiu nimic de el.De la ceva prieteni de ai lui am aflat ca ar fi arestat in Londra ,unul zice ca in Germania, altul ca in Polonia,unul dintre ei mi-a trimis mail ca e arestat in Norvegia dar nu are drept de comunicare.Am contactat ministerul afacerilor de externe din Norvegia dar mi-au dat raspuns ca cu datele lui nu este nici o persoana arestata. Cum as putea sa-l gasesc daca el si-a dat alte date ?Le-am trimis mail-uri la toate ambasadele dar nu prea mi-au dat raspunsuri clare.Le-am trimis si poza cu el.V