avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... persoana disparuta in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

persoana disparuta in strainatate

sotul meu a fot plecat in Londra din iunie2008.In data de 22 ianuaria 2009 a spus ca se intoarce acasa cu propria masina. De atunci nu mai stiu nimic de el.De la ceva prieteni de ai lui am aflat ca ar fi arestat in Londra ,unul zice ca in Germania, altul ca in Polonia,unul dintre ei mi-a trimis mail ca e arestat in Norvegia dar nu are drept de comunicare.Am contactat ministerul afacerilor de externe din Norvegia dar mi-au dat raspuns ca cu datele lui nu este nici o persoana arestata. Cum as putea sa-l gasesc daca el si-a dat alte date ?Le-am trimis mail-uri la toate ambasadele dar nu prea mi-au dat raspunsuri clare.Le-am trimis si poza cu el.V
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:42, 25 Iunie 2009
Intrebati si in Germania si in Anglia...
Daca si-a data alte date, sansele sunt foarte mici...
doar pe baza pozei nu faceti nimic.
dar cum as putea afla daca este sigur in viata?
anamaria prodan a scris:

sotul meu a fot plecat in Londra din iunie2008.In data de 22 ianuaria 2009 a spus ca se intoarce acasa cu propria masina. De atunci nu mai stiu nimic de el.De la ceva prieteni de ai lui am aflat ca ar fi arestat in Londra ,unul zice ca in Germania, altul ca in Polonia,unul dintre ei mi-a trimis mail ca e arestat in Norvegia dar nu are drept de comunicare.Am contactat ministerul afacerilor de externe din Norvegia dar mi-au dat raspuns ca cu datele lui nu este nici o persoana arestata. Cum as putea sa-l gasesc daca el si-a dat alte date ?Le-am trimis mail-uri la toate ambasadele dar nu prea mi-au dat raspunsuri clare.Le-am trimis si poza cu el.V

Adresati-va si IGPR-ului si "Europol"-ului cu semnalmentele ,fotografii si cu ultimele detalii pe care le aveti despre el.
De asemeni adresati-va din nou ambasadelor din tarile respective,dar si Ministerului de Externe al Romaniei,astfel cum am aratat mai sus.
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Probleme, somatii copyright legate de o fotografie pe site-ul meu gmit5 gmit5 Buna ziua, Am urmatoare problema: [b]un avocat din SUA ma someaza prim e-mail sa platesc imense \\\\\\"daune\\\\\\" pentru publicarea \\\\\\"fara ... (vezi toată discuția)
Hartuire prin postare de poze compromitatoare pe site-uri de socializare aliceprodan aliceprodan Buna ziua, ma confrunt cu o situatie stanjenitoare care imi afecteaza imaginea. Faptic, fostul meu prieten (e mult spus, ne intalneam de maxim 2 ori pe an si ... (vezi toată discuția)