avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate eca

Activitate eca

Răspuns la discuția SNG 2011
art. 198 alin. (1) lit.b^1 se refera la abaterile savarsite in cursul procesului penal, pe cand alin. (3) nu.
Doresc si eu acele materiale pe adresa ecaterinad13@yahoo.com. Va multumesc!
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Buna! Pentru cei care nu au avut sansa sa ia acest examen, printre care ma numar, cum pot intra in posesia dosarului depus pentru examenul de admitere INM?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Bună! Aş dori şi eu subiectele rezolvate. Mulţumesc anticipat. Adresa mea este EcaterinaD13@yahoo.com. Spor la invatat!
Răspuns la discuția admitere sng 2010
buna rya78. Imi cer scuze am gresit adresa cand am scris-o, cea corecta este EcaterinaD13@yahoo.com. Mii de scuze si multumiri.Eca
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Buna rya78. Am mare nevoie de materialul pentru organizare actualizat. Adresa mea este EcaterinaD132yahoo.com. Multumesc anticipat!
Buna! As dori si eu acle suport de curs pe EcaterinaD13@yahoo.com Multumesc anticipat.
Multumim! Orice sfat cat de mic este mai mult decat binevenit. Doamne ajuta-ne! Multa bafta tuturor!
Da-ne sfaturile bune! Multi dintre noi, chiar si eu dam pentru prima data examen la INM si avem nevoie de sfaturile celor care au trecut de acesta cu brio, in concret.. Sunt asa de putini care vor sa vorbeasca despre asta, incat daca te-am prins mai spune ceva care ne-ar fi de un real folos. Multumesc in numele tuturor ca ne sustii si ne incurajezi!
Atentionare! pt. un_diletant
Multumesc pentru incurajare. Aveam mai multa nevoie decat voiam sa recunosc!