Buna ziua,vin in atentia dumneavoastra cu o situatie un pic altfel in ceea ce priveste programul prima casa.Deci,eu am avut in proprietate un apartament pe care l-am vandut in primavara acestui an,apoi in luna septembrie m-am casatorit.Sotia mea care nu a avut niciodata in proprietate un imobil mai poate beneficia acum de acest program?
Astept cu interes opiniile voastre.
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri,am sa mai astept cateva zile sa vad ce raspuns primesc din partea reprezentantei si apoi voi vedea ce am de facut.Sincer nu stiu cata incredere sa am in cei de la protectia consumatorului dar in mod logic este primul pas,asa cum a-ti spus si voi cred ca sunt muti oameni care au astfel de probleme...pacat ca iau atitudine.
Nu stiu daca va mai conta dar am sa mai scriu in acest topic pentru ca mai multe persoane sa afle cum se solutioneaza o astfel de problema.
Buna ziua,am nevoie de cateva sfaturi din partea dumneavoastra pentru solutionarea unei probleme cu un service Renault.Deci am avut o reparatie la autovehiculul meu intr-un service agreat de constructorul masinii cu alte cuvinte o reprezentanta,reparatia consta in revopsirea capotei de la motor,aceasta reparatie a fost facuta defectuos iar in prima faza si-au recunoscut gresala spunand ca o vor remedia.Am fost rechemat in service dar acum inginerii si cativa alti angajati spun ca din punctul lor de vedere reparatia a fost facuta corect si respecta normele de calitate cerute de producatorul autoturismului,si mi-au spus sa astept ca imi vor spune ce decizie au luat.Atitudinea lor nu a fost nici ea una normala aproape ca m-au dat afara din service(cu un limbaj normal,elegant),si au tinut sa specifice ca au parcarea plina de masini avariate...deci au de lucru.
ce pot face eu acum ? pot sa fac o expertiza tehnica de calitate si sa ii actionez in instanta ?sa fac o plangere la protectia consumatorlui?o plangere la constructorul masinii?
Buna ziua,am sa va prezint in mare ce problema as dori sa rezolv cu firma de Leasing,desi nu stiu daca mai pot face ceva...
Deci in 2007 cand am semnat contractul de leasing in acesta scrie ca asigurarile rca si casco vor fi facute de carte firma de leasing,in acel moment pur si simplu nu m-am gandit ca le voi plati ca persoana juridica,adica in loc de 370 ron P.F. platesc 780ron P.J. rca-ul.intrebarea este :mai pot renegocia acum contractul astfel incat rca-ul sa il platesc eu(utilizatorul) ca persoana fizica?
Am mai incercat sa dicut cu ei o reesalonare a ratelor lunare pe o perioada mai mare de timp dar am fost refuzat.