avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Programul \"Prima Casa\"
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Programul "Prima Casa"

Buna ziua,vin in atentia dumneavoastra cu o situatie un pic altfel in ceea ce priveste programul prima casa.Deci,eu am avut in proprietate un apartament pe care l-am vandut in primavara acestui an,apoi in luna septembrie m-am casatorit.Sotia mea care nu a avut niciodata in proprietate un imobil mai poate beneficia acum de acest program?
Astept cu interes opiniile voastre.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:31, 1 Noiembrie 2010
da, sotia poate accesa acest program, daca are venitul necesar. puteti fi coplatitor la credit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare locuinta prin prima casa otonel otonel Am si eu o rugaminte dak se poate sa ma ajutati ca nu m-au putut lamurii suficient nici banca nici notarul. M-am inscris la programul prima casa am depus ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa sau a doua casa danieldima66 danieldima66 Buna ziua, am cumparat acum 5 ani un apartament cu sotia prin programul prima casa. Intre timp a aparut divortul si voi face partajul la banca in favoarea ei ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa sau a doua casa danieldima66 danieldima66 Buna ziua, am cumparat acum 5 ani un apartament cu sotia prin programul prima casa. Intre timp a aparut divortul si voi face partajul la banca in favoarea ei ... (vezi toată discuția)