avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA facut de Locator
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA facut de Locator

Buna ziua,am sa va prezint in mare ce problema as dori sa rezolv cu firma de Leasing,desi nu stiu daca mai pot face ceva...
Deci in 2007 cand am semnat contractul de leasing in acesta scrie ca asigurarile rca si casco vor fi facute de carte firma de leasing,in acel moment pur si simplu nu m-am gandit ca le voi plati ca persoana juridica,adica in loc de 370 ron P.F. platesc 780ron P.J. rca-ul.intrebarea este :mai pot renegocia acum contractul astfel incat rca-ul sa il platesc eu(utilizatorul) ca persoana fizica?
Am mai incercat sa dicut cu ei o reesalonare a ratelor lunare pe o perioada mai mare de timp dar am fost refuzat.
Cel mai recent răspuns: petre_her , utilizator 18:05, 30 Iunie 2009
nu puteti sa platiti RCA pe persoana fizica , daca masina este achizitionata pe persoana juridica....
Mai sus specificati ca manina este achizitionata pe persoana juridica si mai jos spuneti ca utilizatorul este persoana fizica...?
Cata vreme masina este in leasing,RCA se incheie pe persoana juridica,dumneavoastra apareti ca si utilizator.
Nu exista posibilitatea la care faceti referire.
Bun am inteles...asta e.multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca la leasing financiar copanu copanu am un auto in leasing, de doi ani si trebuie sa platesc rca ca pers. juridica, eu fiind pers. fizica .de ce?rca este la astra .alte societati de asigurare fac ... (vezi toată discuția)
Probleme leasing auto pyerr79 pyerr79 Buna ziua.In 2008 am facut un contract de leasing cu porsche bank. Problema 1. Sunt obligat sa platesc asigurarea rca trimisa de ei (ei fiind intermediari) cu ... (vezi toată discuția)
Rca la masina in leasing sodalit2005 sodalit2005 Buna seara, Va rog daca poate cineva sa ma sfatuiasca ce ar tb. sa fac in conditiile in care am achizitionat un autoturism in leasing si doresc sa inchei ... (vezi toată discuția)