avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate hds_liviu

Activitate hds_liviu

buna ziua!
detin un PFA cu activitate de comercializare legume fructe la piata si as dori sa stiu daca sotia mea are dreptul sa lucreze in cadrul firmei,fara contract individual de munca!
Va multumesc!
Răspuns la discuția Angajari in cadru PFA
ok
multumesc!..
Răspuns la discuția Factura la marfa din Ungaria
ok
multumesc!
nu ma incadrez..!
Discuție taxa de mediu
Buna Ziua!
-detin un microbuz cu 12 locuri ,cumparat de la o persoana fizica cu handicap,care a fost scutit de plata taxei de mediu acum 5 ani ,cand microbuzul a fost achizitionat din strainatate,intrebarea mea este: daca eu pot sa transform microbuzul in autoutilitara inainte de inscrierea in circulatie si daca voi mai achita taxa de mediu aferenta microbuzului sau utilitarei?
Multumesc!
Răspuns la discuția Factura la marfa din Ungaria
multumesc!=D>
Buna Ziua!
sant persoana fizica autorizata(comert cu legume -fructe)si am achizitionat din Ungaria marfa pe baza de factura fiscala.
intrebarea mea este:la inregistrarea in contabilitate este nevoie de traducerea ei in limba romana? mentionez ca nu sant platitor de tva, am platit marfa pe loc la furnizor!
Răspuns la discuția Angajari in cadru PFA
durata nedeterminata!
mentionez: are stiinte economice!
Va rog sa ma ajutati intr_o problema:
este legal sa-mi angajez fiul in cadrul PFA_ului,pe care al detin.(.pe post de contabil)si daca la expirarea contractului v-a avea dreptul la indemnizatia de somaj?
Va multumesc!
multumesc!
inca o intrebare:este posibil in cadrul PFA_ului,pe care al detin sa angajej cu contract de munca o persoana din cadrul familiei, mai precis pe fiul me?
Va rog sa-mi raspundeti,care sant pasii de urmat in transformarea unui Pfa in IFsi care sant costurile acestui demers?
Va multumesc!