avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa cu sotia implicata in activitatea pfa fara ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa cu sotia implicata in activitatea pfa fara contract de munca

buna ziua!
detin un PFA cu activitate de comercializare legume fructe la piata si as dori sa stiu daca sotia mea are dreptul sa lucreze in cadrul firmei,fara contract individual de munca!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:36, 6 Septembrie 2016
Va rog sa cititi materialul de la adresa www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzator in piata rocar19 rocar19 Imi poate spune cineva de ce autorizatii si alte acte ai nevoie ca sa poti comercializa fructe si legume in piata ? Mentionez ca nu ma refer la persoane care ... (vezi toată discuția)
Autorizatie vanzare seminte de legume hds_liviu hds_liviu detin PFA si comercializez la piata si in standuri special amenajate legume si fructe proaspete,seminte de legume. detin un contract pentu vanzarea ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa miki-mihaela miki-mihaela Buna ziua, am inteles ca pentru a comercializa legume -fructe in piata este nevoie de aceasta forma pfa. exista si alta forma avantajoasa dpdv al ... (vezi toată discuția)