avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... autorizatie vanzare seminte de legume
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

autorizatie vanzare seminte de legume

detin PFA si comercializez
la piata si in standuri special amenajate legume si fructe proaspete,seminte de legume.
detin un contract pentu vanzarea semintelor de legume cu Agrosem .
Intrebarea mea este:
-mai este necesar obtinerea unei autorizatti speciale pentru vanzarea semintelor de legume?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:53, 3 Martie 2010
pai daca acesta e obiectul dvs de activitate la ce autorizatie va referiti ?
ceilalti au nevoie de certificat de producator dar la dvs nu e cazul.
asta e parerea mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua marian barbu marian barbu care este contextul legal in care pot comercializa legume si fructe fara carnet de producator am firma cu domeniul principal de activitate constructii inainte ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala stafy stafy Buna ziua,am dechis de curand o intreprindere individuala grupa CAEN 478-comert cu amanuntul efectuat prin standuri, chioscuri si piete,cu activitate 4721 ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa/srlpentru vanzare legume, fructe teisoara teisoara Buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.Pt .un aprozar si o mica distributie cu legume fructe in cartier ce tip de firma ar trebui sa-mi ... (vezi toată discuția)