avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters94808

Activitate ContSters94808

Răspuns la discuția infiintare societate
Si as avea probleme in acest sens?....Adik eu doresc sa imi ajut prietenul dar nudoresc sa am probleme.....El a spus ca de obicei autoritatile nu se deplaseaza la sediile firmelor mici..ci mai degraba ii cheama la reprezentanta lor!!!!Nu as vrea sa fiu implcata un ceva ce mi-ar aduce probleme!!!
O cunostinta m-a rugat sa ii inchiriez un anumit spatiu din apartamentul meu pt a-si deschide o societate de consultanta!Pt a deschide aceasta societate,in tr un sediu....,acesta urmand sa fie la adresa mea...,dar va aparea doar in acte ....pt ca el nu isi va face activitatea in acest "sediu"...ci va tine legatura cu clientii prin telefon....!IAdresa mea v-a figura dpar in acte atat......Intrebarea mea este....De castigat nu castig nimik,dar ce dezavantaje as avea?
O cunostinta m-a rugat sa ii inchiriez un anumit spatiu din apartamentul meu pt a-si deschide o societate de consultanta!Pt a deschide aceasta societate,in tr un sediu....,acesta urmand sa fie la adresa mea...,dar va aparea doar in acte ....pt ca el nu isi va face activitatea in acest "sediu"...ci va tine legatura cu clientii prin telefon....!IAdresa mea v-a figura dpar in acte atat......Intrebarea mea este....De castigat nu castig nimik,dar ce dezavantaje as avea?
Răspuns la discuția procesul de divort
Va multumesc!!!!
Răspuns la discuția procesul de divort
spre surprinderea mea avocatul meu a spus ca se face o cerere ,si tr sa mai astept 2 saptamani..
dupa ce se pune stampila , irevocabil,pe actul de divort,cate zile mai tr sa astept pt a-mi reface acteale?