avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procesul de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procesul de divort

dupa ce se pune stampila , irevocabil,pe actul de divort,cate zile mai tr sa astept pt a-mi reface acteale?
Cel mai recent răspuns: grigorascu_mariana , utilizator 14:12, 13 Iulie 2009
A doua zi dupa ce hotararea a ramas irevocabila ... :) ... sau in cursul aceleiasi zile ... daca aveti stampila e in regula....
Oricum stampila nu se pune decat dupa implinirea termenului.
Ultima modificare: Joi, 2 Iulie 2009
Alin Paidiu, Avocat
spre surprinderea mea avocatul meu a spus ca se face o cerere ,si tr sa mai astept 2 saptamani..
Termenul de 15 zile este valabil pentru a astepta pana sa poata fi pusa stampila pe hotarare -ca regula generala-.
Insa in cazul divortului termenul este de 30 de zile.
Nu stiu ce a avut in vedere avocatul dvs.
Va multumesc!!!!
cu hotararea de divort, def. si irevocabila, o legalizati si cu ea va prezentati la politie sa va schimbe mentiunile cu privire la nume, din buletin.

Alte discuții în legătură

Incepere divort DM DM Salut sunt nou pe aici , am o problema cu tata care o bate o mama .Mama are un certificat medico-legal de vro 8 ani , in primul rand as dori sa stiu dupa cat ... (vezi toată discuția)
Despre divort si drepturi. tundyuta tundyuta Buna ziua ! As dori si eu niste sfaturi pt fratele meu , care a intentat divort. Motivele sunt multe, dar pe scurt va spun cum stau lucrurile. Draga lui sotie ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca in caz de divort prin comun acord ContSters293073 ContSters293073 Buna ziua, Pe 30 aprilie am avut termenul final pt divort prin acord comun.Tin sa precizez faptul ca am fost casatorita timp de 7 ani si din casatorie a ... (vezi toată discuția)