avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Activitate batausk

Activitate batausk

Multumesc !!
Buna ziua !
As avea si eu o mica problema. Pe data de 04-03-2012 am fost oprit de un echipaj de politie datorita depasirii vitezei legale. Am refuzat sa semnez procesul verbal deoarece agentul constatator a refuzat sa`mi prezinte dovezile, mentionand acest lucru la sectiunea "Alte mentiuni". Procesul verbal a sosit la oficiul postal din localitate ieri 16-04-2012. Intrebarea mea este: Ce articol ar trebui sa mentionez in contestatie, pentru depasirea termenului de comunicare al procesului verbal, pentru ca au trecut mai mult de 30 de zile ?
Va multumesc !!
Ce se intampla daca nu platesc , in cazul meu nu am nicio proprietate sau orice alt bun declarat pe numele meu..
Buna ziua ,
Am facut contestatie unei amenzi, pentru depasirea limitei de viteza , si am fost citat in instanta , in calitate de petent . As dori sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la proces si daca se mai poate plati amenda 50% dupa aflarea deciziei instantei.....
imi puteti spune cam cate sanse sunt adica se merita ori nu va multumesc
in acea zona nu a fost cap este zona de munte noi am facut masuratori am prezentat proiect cu vecinatati care corespund cu cele din actul de donatie alta problema e ca la masuratori a rezultat mai multi metrii decat in actul de donatie terenul fiind inchis
tatal meu are un act de donatie pe unteren de aprox.2000mp intravilan autentificat din 1945 de la tatal sau pe care l-a pierdut iar apoi l-a regasit acum vreo 2ani la arhiva .Problema e ca in acest timp (60ani)l-a ocupat o matusa a tatei care nu are nici un act si nici nu l-a inregistrat la primarie dar nu vrea sa-l elibereze .am facut noi demersurile pt a-l inregistra in rolul nostru am obtinut si semnaturile de la alti doi vecini s-a inregistrat cererea la primarie dar dupa o luna ne-au chiemat sa ne spuna ca nu se mai poate pt ca vecinii si-au retras semnaturile mentionez ca am atasat la cerere si copie dupa actul de donatie ,ce se mai poate face.......va multumesc
Răspuns la discuția Am primit Preaviz De Somaj!
Daca nu am semnat Statele de plata de anul trecut se poate sa fi modificat ceva sau sa nu mai existe? Are dreptul sa semneze in locul angajatilor?
Răspuns la discuția Am primit Preaviz De Somaj!
Si acest preaviz trebuie sa ne fie comunicat scris sau este de ajuns verbal prin mica sedinta facuta acum cateva zile?
Salutare!!.. In prezent lucrez la o firma privata in Craiova, Acum cateva zile am fost adunati toti angajatii la un loc si al nostru "Patron" ne`a comunicat ca de la data de 21 iunie suntem in preaviz de somaj tot colectivul sub pretextul ca nu mai are posibilitatea financiara de a mai tine firma. Acum eu vroiam sa va intreb in cazul preavizului pentru somajul colectiv care imi sunt drepturile?.. Aaa.. si inca ceva.. Daca firma este trecuta pe numele altei persoane, Angajatii trebuie informati despre schimbarea facuta? Multumesc:)