avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate marius s

Activitate marius s

Răspuns la discuția Dezinvestire
Multumesc frumos de ajutor
Răspuns la discuția Dezinvestire
Am primit o instintare acum 2 luni prin care se cerea numele exact si adresa paratului...am fost la judecatorie am depus cele cerute (am si o copie cu nr de inregistrare ) si de atunci nu am mai primit nimic...ce ar trebuii sa scriu in cererea de reexaminare?
Discuție Dezinvestire
Buna ziua!va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatorul raspus din partea instantei:
Complet: C6 CAMERA DE CONSILIU
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Admite sesizarea din oficiu a instanţei. Dispune anularea plângerii contravenţionale formulată de petentul .......... Cu drept de a formula cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de reexaminare se va depune la Judecătoria ....... Dată în camera de consiliu. Pronunţată în şedinţa publică de la ... octombrie 2014.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) .....10.2014

Multumesc
Răspuns la discuția anulare certificat de sucesiune
a fost acceptata de toti cei 3 frati..doi renuntand prin declaratie si mama care a dobandit garsoniera...sa inteleg ca nu mai poate fi ataca nu>?
Răspuns la discuția anulare certificat de sucesiune
ar mai fost o chestie...in declaratia lui notarul a mai specificat ca nu poate momentan sa citeasca pt ca nu avea ochelarii la el...este astea vreo bresa?
Răspuns la discuția anulare certificat de sucesiune
eu din cate am intels se poate ataca in decurs de sase luni de cand s-au depus actele de succesiune succesiunea fiid facut pe data de 24 noiemberie 2009 .el spunea ca poate sa invoce ca a fost inselat dar au fost atunci de fata si doi martori prin care a renuntat de buna voie facundu-se si declaratia accea prin care urmeaza sa le platim cate 10000 de euro la fiecare dar care inca nu a fost autentificata la notar...
buna ziua.am si eu niste nelamuriri: mama mea a avut un frate care a decedat...pt ca nu avea mostenitori sucesiunea a fost deschisa de catre fratii lui parintii fiind decedati.din succesiune a rezultat o garsoniera pe care trebuiau sa o imparta 3 frati.ei au cazut de acord cand au mers la notariat si au deschis sucesiunea sa ii ramana garsoniera mamei mele urmand ca in termen de 3 ani sa le dea cate 10000 de euro la fiecare din cei doi frati.momentan nu au facut decat o declaratie scrisa neautentificata la notar pt a le inapoia banii.chestia care e acum este ca unul din frati nu mai doreste banii in 3 ani si ii vrea acum amnenintand ca anuleaza actul de succesiune.intrebarea mea este in cat timp poate ataca actul de succesiune dau daca poate sa il anuleze ?el dand atunci la notariat o declaratie precum ca nu are nici o pretentie asunpra mostenirii si o lasa pe mama mostenitoare
o in trebare mai am...trebuie luata vre-o dovada de la sfatul popular..sau cum ii zice acolo unde s-au nascut ei ca sunt frati?
aaa am uitat sa stipulez un amanunt important...unchiul meu a fost casatorit vre-o 3-4 ani dupa care a divortat...dar a asta a fost cu aproximativ 25 de ani in urma...si garsoniera a fost dobandita cam acum 15 ani..dupa ce divortase..aa si cu toate actele astea unde trebuie sa se duca..acolo unde s-au nascut ei si a fost locuinta parintilor sau in bucuresti?
succesiunea sa facut dupa moartea bunicilor si toate proprietatile au fost trecute pe numele mamei dupa ce ceilalti frati au spus ca nu au pretentii..si dinc ate imi aduc eu aminte si partea unchiului meu e tot pe nume mamei pt ca el era in inchisoare cand sa facut succesiunea si nu stiu cum au facut atunci...