avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Activitate eusiatat

Activitate eusiatat

Răspuns la discuția Executare silita imobil
Multumesc mult
Răspuns la discuția Executare silita imobil
Multumesc. In publicatia de vanzare se mentioneaza : "Cumparatorul va suporta toate taxele de transcriere sau intabulare a proprietatii in cartea funciara."
Răspuns la discuția Executare silita imobil
Este vorba despre un apartament. Puteti, va rog, sa-mi spuneti daca sunt costuri ascunse la achizitionarea prin licitatie? Adica de la participarea la licitati pana la inscrierea mea la Administratia financiara, respectiv, OCPI, mai am alte taxe de achitat? In cazul unei vanzari achit onorariul notarului pentru autentificarea contractului de vanzare cumparare, in acets caz banuiesc ca sunt alti pasi si alte costuri.
Buna ziua,

Am rugamintea de a ma ajuta cu cateva informatii. Intentionez sa achizitionez un imobil prin licitatie si as vrea sa stiu care este procedura si care ar fi costurile ascunse ( asta in cazul in care exista asa ceva) Am incercat sa vb cu dnul executor dar nu a fost incantat de subiect si nu mi-a furnizat nici o informatie. Multumesc
Răspuns la discuția Administrator special
Art 20 din legea insolventei se refera la administratorul judiciar, eu ma refeream la cel special (art. 18), cel numit de asociatii /actionarii debitorului cu acordul administratorului judiciar.
Vreau sa inregistrez la ONRC administratorul special. Puteti, va rog, sa-mi spuneti care sunt documentele necesare inregistrarii si care sunt taxele ce trebuie platite. Multumesc
Răspuns la discuția de la dizolvare la insolventa
adrian stoica a scris:

eusiatat a scris:

[Poate fi schimbat administratorul (numit de asociati )al unei firme in insolventa?



In procedura insolventei asociatii numesc un administrator special , acesta poate fi schimbat tot de asociati


Dar administratorul firmei poate fi schimbat? Ma refer la cel dinainte de intrarea in insolventa. Multumesc
Răspuns la discuția lichidare firma
lucian huzum a scris:

Faceti dizolvare - lichidare voluntara si radiere conform art. 235 din legea nr. 31. Documentele necesare le gasiti pe site-ul registrului comertului - formalitati - persoane juridice - punctul 45.
Puteti sa faceti dvs. toate demersurile la Registrul Comertului pentru inregistrarea documentelor care se intocmesc in acesta procedura in baza unei delegatii date de administratorul societatii sau de unul dintre asociati. Hotararea de dizolvare trebuie sa fie semnata de asociati. Nu se cere ca bilantul de lichidare sa fie semnat de un expert contabil, ci de organele de conducere ale societatii (administrator sau asociat). Daca sunteti angajata societatii puteti sa il semnati si dvs. alaturi de administrator.



Pot revoca/numi un nou administrator la o firma in insolventa?
Răspuns la discuția de la dizolvare la insolventa
adrian stoica a scris:

In primul rand lichidatorul numit avea obligatia sa solicite deschiderea procedurii insolventei, dar daca acesta nu se ocupa nu vad nici un impediment sa solicite asociatii acest lucru

Poate fi schimbat administratorul (numit de asociati )al unei firme in insolventa?
.