Am marfa,vreau sa-i fac retur,intelegerea a fost cu plata la vanzare sau retur,nu am contract cu ei dar am emis BO in garantie si nu am facut PV de predare primire la el.
Nu doresc sa ia marfa retur si o sa dea drumul la BO in banca spre decontare,le-am trimis marfa pe curier si astept ce o sa mai faca ei.
Multumesc tuturor pt raspuns.
Buna ziua,
am dat un BO acum 1 an,in luna aug 2011 scadent.
Colaboratorul meu (pj) nu l-a depus pina acum.
Cat este valabil la decontare ?
Il cer ramburs si nu mi-l trimite...Banca i-l mai poate deconta dupa atata timp de la scadenta scria pe el ?
Multumesc.
Am 2 conturi la alte 2 banci,pe care s-a infiintat poprirea ,dar nu lucrez cu ele.Pot inchide aceste doua conturi ?(nu au bani in ele,datorez doar comision de gestionare.)
Multumesc pt raspuns.
Multumesc pt raspuns,dar revin cu intrebarea : daca nu au ce executa cat poate sa ramana contul blocat ?
Societatea mai are de rambursat ,pana in 2014, o suma consistenta de bani,mult mai mare decat au ei de recuperat,si este pus stocul de marfa in garantie,altceva nu are in proprietate societatea,deci cat poate sa mai dureze aceasta executare ?
Buna ziua,
am contul blocat ,pe societate,de un executor,din oct 2011.(are la baza sentinta def. inv. cu titlu execut.)ma poate cineva lamuri cat dureaza ?
In cont nu se aduna bani,ei merg direct in linia de credit de la banca respectiva.Ei de 6 luni nu au incasat nimic,pot cere perimarea executarii ?Sau altceva pt suspendarea ei ?
Sentinta este o speta comerciala,pt o prestare de serviciu care de fapt nu a avut loc,dar fiinca suntem in Ro,ei au castigat.
Multumesc anticipat pt raspuns,
Luminita.
Buna ziua,
am o intrebare la dvs.,practic taximetrie de 10 ani,si,acum la viza ,mis-a respins pt ca intre timp am aflat ca am diabet.Stie cineva baza legala pt care mi s-a respins viza ?
Va multumesc,
Luminita.
Multumesc tuturor pentru raspuns,nu pot sa dau numele bancii dar au si ei "oamenii" lor,macar nu ar trebui sa ii aseze in frontoffice.
Zi buna tuturor.
Luminita.
am depus astazi 7000 .la o banca, si m-a sunat ca nu am voie decat 5000 sa merg sa retrag diferenta si sa depun maine 2000 lei.Asa stiam si eu ca fara document atasat poti depune pina la 9.999 lei,peste se poate depune insotit numai de un act(factura,contract etc.intre parti )
Sa o las asa cum am depus ? sau sa retrag cum m-au sunat ei ?
Buna ziua,
stie cineva care este suma maxima zilnica pe care o societate o poate depune numerar in contul altei socioetati ?