am contul blocat ,pe societate,de un executor,din oct 2011.(are la baza sentinta def. inv. cu titlu execut.)ma poate cineva lamuri cat dureaza ?
In cont nu se aduna bani,ei merg direct in linia de credit de la banca respectiva.Ei de 6 luni nu au incasat nimic,pot cere perimarea executarii ?Sau altceva pt suspendarea ei ?
Sentinta este o speta comerciala,pt o prestare de serviciu care de fapt nu a avut loc,dar fiinca suntem in Ro,ei au castigat.
Multumesc anticipat pt raspuns,
Luminita.
perimarea nu se implineste daca s-a infiintat poprirea. ea va ramine in fiinta pina cind se inchide executarea prin satisfacerea creantei sau renuntarea la executare din partea creditorului.
Multumesc pt raspuns,dar revin cu intrebarea : daca nu au ce executa cat poate sa ramana contul blocat ?
Societatea mai are de rambursat ,pana in 2014, o suma consistenta de bani,mult mai mare decat au ei de recuperat,si este pus stocul de marfa in garantie,altceva nu are in proprietate societatea,deci cat poate sa mai dureze aceasta executare ?
Am 2 conturi la alte 2 banci,pe care s-a infiintat poprirea ,dar nu lucrez cu ele.Pot inchide aceste doua conturi ?(nu au bani in ele,datorez doar comision de gestionare.)
Multumesc pt raspuns.
Poprire
ccris89
Buna ziua,
In urma divortului pronuntat in urma cu 10 a ramas un credit neachitat. Pentru ca a fost luat pe perioada casatoriei si fostul partener de viata ... (vezi toată discuția)
Executare silita
pauldany
Buna ziua.Am doua sentinte de executare silita pentru doua credite de nevoi personale fara garantii ssu ipoteci. Nu am nimic inca pe numele meu ce ar putea fi ... (vezi toată discuția)