am facut contestatie la un p.c., am pierdut in prima faza, am facut recurs, si recursul a fost respis, eu asteptam raspunsul akasa, dar am inteles ca recursul nu se trimite akasa#-o, asa ca am fost la tribunal si am luat o decizie legalizata, dar pe decizie scrie doar "definitiva si irevocabila prin respingerea recursului dc1559/2009-TB-SECTIA 9.... IAR EU AM INTELES CA DACA NU ADUC LA CUNOSTINTA POLITIE RUTIERE IN 15 ZILE DE LA DATA FINALIZARI DOSARULUI , PEDEPSA DE SUSPENDARE SE VA MARI CU 30 ZILE........................INTREBARE: E NORMAL SA NU TREACA PE DECIZIE ZI, DATA LUNA,....?????/ EU ACUM CE FAC?
mi-a fost retinut permisul de conducere pentru neacordare de prioritate, am dat in judecata politia rutiera si a trecut UN AN SI O LUNA si dosarul tot nu s-a finalizat..... fapta se prescrie????? daca da , dupa cat timp???????????
am si eu o intrebare..... daca nu ridici prcesul-verbal de la posta ce se intampla???????? ex..... am primit o comunicare in care imi cere-a sa spun cine a condus auto nr x in data de 15-01-2009...... eu trimit acum datele, si cand vine PV prin posta nu il mai ridic.... ce se intampla porma????? am inteles ca un PV trebuie comunicat in 30 zile, daca nu il ridic de la posta se considera ca am luat cunostinta de el sau nu????????????:O:O