avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... decizie legalizata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

decizie legalizata

am facut contestatie la un p.c., am pierdut in prima faza, am facut recurs, si recursul a fost respis, eu asteptam raspunsul akasa, dar am inteles ca recursul nu se trimite akasa#-o, asa ca am fost la tribunal si am luat o decizie legalizata, dar pe decizie scrie doar "definitiva si irevocabila prin respingerea recursului dc1559/2009-TB-SECTIA 9.... IAR EU AM INTELES CA DACA NU ADUC LA CUNOSTINTA POLITIE RUTIERE IN 15 ZILE DE LA DATA FINALIZARI DOSARULUI , PEDEPSA DE SUSPENDARE SE VA MARI CU 30 ZILE........................INTREBARE: E NORMAL SA NU TREACA PE DECIZIE ZI, DATA LUNA,....?????/ EU ACUM CE FAC?
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 16:40, 15 Octombrie 2009
Mergeti cu decizia pe care o aveti si care are mentiunea definitiva si irevocabila la politia rutiera si cereti acolo mai multe lamuriri,dar prezentati decizia mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva procesului verbal savy savy Dupa ce am castigat contestatia impotriva unui proces verbal, care sunt pasii pentru a anula amenda si punctele (retinerea permisului)? Multumesc. (vezi toată discuția)
Anulare pv - recurs respins, consecinte pifulet pifulet buna ziua, am contestat un pv de contraventie sanctionat cu suspndarea permisului de conducere pt 30 zile, am pierdut la judecatorie am facut recurs ... (vezi toată discuția)
Eliberare ci catalin2012 catalin2012 Buna ziua. Fetita mea a implinit 14 ani in septembrie 2012, noi suntem in divort (atunci se terminase fondul si era la apel, acum e terminat si apelul si s-a ... (vezi toată discuția)