avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate Diaconescu Andreea

Activitate Diaconescu Andreea

Buna seara.
Am revenit dupa ceva timp pe acest site unde am fost ajutata la unele intrebari la care nu am avut un raspuns, lucru care mi-l doresc si acum sa aflu ce as putea face.
Mama mea are o casa, adica cea in care locuim.Dedesuptul casei este un garaj care este tot pe numele mamei mele dar cu uzufruct al unei doamne care are drept de folosinta pana cand va deceda.
Mentionez ca mama mea plateste impozitul pe garaj de mai bine de 30 de ani, iar doamna doar se foloseste sa i-a chirie de la altii fara sa aibe vreun act la mana...Aceasta doamna nu a facut nimic in garaj de cand la luat in uzufruct, doar acum de vreo 4 ani doar isi depoziteaza cineva o canapea de la care i-a bani de chirie.
M-am apucat sa imi fac exteriorul la casa doar la etaj, sa incerc sa o consolidez un pic ca este cam veche casa.
Fiind jugular nostru as vrea sa consolidez si partea de jos pentru ca inauntru este umezeala si nezugravit de foarte mult timp si ma ajuta sa imi tin si caldura in casa, pentru ca dusumeaua este rece mai mereu.
Am vorbit cu doamna sa imi dea garajul ca si asa nu se foloseste de el,insa doamna vrea "putini" bani sa renunte la uzufruct, pe care nu ii detin...
Cum as putea sa o decad din drepturi mai ales ca nu a platit impozitul si nici nu vrea sa faca nimic in privinta de a-l consolida, sau de a mi-l ceda?
Astept cu interes raspunsul dvs.
Multumesc
Răspuns la discuția Maltratare femei
Nu stau in apropiere de ea, doar vorbeste la telefon cu mama
Locuieste in Bucuresti...Manifestarile sotului sunt foarte frecvente...O sa caut numere de telefon la Centrele ce adapostesc femeile maltratate
Doar o plangere la politie,dar daca isi primeste doar o amenda si se intoarce inapoi?Poate se va comporta si mai violent.Acum a reusit sa o sune pe mama sa ii zica ca a batut-o si ca nu are cine sa ii dea un pahar cu apa ca nu putea sa se mai ridice...
Buna ziua!Am si eu o prietena de familie ce isi mananca bataie de la sotul ei...Mai acum cateva seri si-a luat 2 picioare in burta pentru ca el a venit bauta casa si cu chef de cearta...Ce se poate face in privinta asta???De dus ea nu are unde sa se duca ca locuinta este a amandurora.Multumesc de atentie
Discuție reclamatii
Buna ziua...Locuiesc in sectorul 4 in curte cu o vecina care nu si-a mai zugravit in casa de 35 ani, depoziteaza in casa din gunoiu din curte dabia mai poate trece prin casa cand iese afara...Miroase in ultimul hal, animalele pe care le are au decat jumate din blana pe ele....Cu cine as putea vorbi sa vina sa o puna sa faca curat?Numai putem sta in curte de miros si e si nebuna.Baiatul ei vine si ii lasa punga la poarta cu mancare nu il intereseaza de ea!Sper sa ma puteti ajuta.Va multumesc
Răspuns la discuția Datorii sau inselate?
multumesc o sa le zic
Buna seara......Am 2 prietene care au lucrat la chioscuri de ziare,s-au angajat cam prin luna septembrie...sefii le-au promis carte de munca si multe altele, program pana la ora 14 ca sa fie obligate sa stea pana la ora17...A venit ziua in care au inceput lucrul dupa trainning...ca sa ajunga la primul inventar..in care au iesit lipsa20-40lei....toate bune s-a trecut peste...ca acum sa le oblige sa isi ia concediu de odihna semnat pe 3zile in care ele au trebuit sa predea cheile si ca sa fie scoase ca au lasat datorii de 27 si respectiv 29milioane....acum sunt in concediu de odihna dar ei le-au bagat ca sa le poata schimba cheia de la chiosc si sa nu le mai primeasca....sunt sigura ca nu au furat ca nici macar marfa lor nu era nici multa si nici de atatia bani si nici nu sunt astfel de persoane.....Ce este de facut in situatia asta???
Răspuns la discuția mostenire
Va multumesc frumos de intelegere si de raspunsurile acordate.O seara placuta incontinuare
Răspuns la discuția mostenire
Ma gandesc ca fiind un sat mic nu o sa avem credibilitate, mai ales ca ele locuiesc in acea comuna, iar noi la bucuresti necunoscand pe unde au umblat ele acolo...
Eu stiu decat de 1 martor cine a fost, celalalt nu pot zice pentru ca atat am aflat noi