avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Datorii sau inselate?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Datorii sau inselate?

Buna seara......Am 2 prietene care au lucrat la chioscuri de ziare,s-au angajat cam prin luna septembrie...sefii le-au promis carte de munca si multe altele, program pana la ora 14 ca sa fie obligate sa stea pana la ora17...A venit ziua in care au inceput lucrul dupa trainning...ca sa ajunga la primul inventar..in care au iesit lipsa20-40lei....toate bune s-a trecut peste...ca acum sa le oblige sa isi ia concediu de odihna semnat pe 3zile in care ele au trebuit sa predea cheile si ca sa fie scoase ca au lasat datorii de 27 si respectiv 29milioane....acum sunt in concediu de odihna dar ei le-au bagat ca sa le poata schimba cheia de la chiosc si sa nu le mai primeasca....sunt sigura ca nu au furat ca nici macar marfa lor nu era nici multa si nici de atatia bani si nici nu sunt astfel de persoane.....Ce este de facut in situatia asta???
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
Diaconescu Andreea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diaconescu Andreea , utilizator 22:26, 18 Decembrie 2010
Daca prietenele dvs cred ca au fost inselate pot face plangere la
parchet pe inselaciune.
De asemenea, pot face o sesizare la ITM.
multumesc o sa le zic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori un sfat va rog din suflet sa aveti rabdare sa cititi ... aurel13 aurel13 as dori un sfat va rog din suflet sa aveti rabdare sa cititi si scuze ca va rapesc timpul, sunt pensionar si avand pensia mica, si rate la banci(nu sunt ... (vezi toată discuția)
Angajare fara carte kakadu kakadu buna ziua.am si eu o intrebare care ma poate ajuta va rog..am lucrat la o firma timp de 12 ore pe zi de luni pana sambata..(patronii deschideau si vindeau ... (vezi toată discuția)
Probleme in gestiune myyxalanx myyxalanx Lucrez la o firma de 2 ani, de cand s-a deschis firma. Am fost primul angajat al firmei, pe pozitia de gestionar. Mentionez ca firma are vanzari de peste un ... (vezi toată discuția)