avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate mariucanduluna

Activitate mariucanduluna

Ii data de 20.10.2011 ma aflam la servici,iar in urma unei sedinte fiind luata tare "in primire" de seful de magazin, am cazut din picioate,lesinind.S-a apelat la ambulanta ,fiind dusa la urgente cu diagnostic "ATAC DE PANICA",in urma caruia am primit de la medicul de familie,concediu medical 10 zile(21.10.2011-30.10.2011),reteta si trimitere la psihiatru.Acest incident se poate incadra ca fiind accident de munca si in ce conditii? Pe certificatul medical, medicul de familie a trecut cod 01-boala obisnuita.
In urma acestei intimplari vreau sa-mi dau demisia si nu vreau sa mai aud de ei in veci.
Buna ziua.
Sunt in concediu medical pe perioada 21.10.2011-30.10.2011 adica 10 zile.Pe data de 31.10.2011 trabuie sa ma intorc la servici dar nu mai doresc sa continui sa lucrez la acea firma.Pot sa-mi scriu demisia cu data de 31.10.2011. Mentionez ca nu vreau sa ma intorc la acel loc de munca sub nici o forma.
In cazul prezentarii demisiei se mai acorda preaviz.
Va multumesc.
Buna ziua.Lucrez la un market in calitate de casier,iar casiera sefa a luat decizia de a intocmi un proces verbal in care solicita si mentioneaza ca doreste de la sine putere sa faca o derogare de la regulamentul de ordine interioara privind desfasurarea activitatii in departament. Solicita confirmarea prin semnatura in acel proces verbal.
Va rog sa-mi raspundeti daca procedura este legala.
In ce conditii se fac derogari de la ROI ,cine are calitatea sa o faca .
Am procedat corect ca am refuzat sa semnez.
Multumesc. Astept raspuns urgent ,maine am sedinta.
Va multumesc din suflet ca ati dat curs acestui subiect,deloc placut mie,dar doresc sa va informez,ca in contractul colectiv nu stipuleza asa ceva sa fim controlate corporal si sa fim dezbrcate pana la desuurile intime.Nu cred ca ar fi semnat nimeni asa aberatie de prevedere la contract.Sincer am sa va urmez sfaturile ca nu mai sunt om de cand am fost tratata ca un ultim hot .Trebuie oprite astfel de abuzuri chiar daca sunt niste colosi comerciali.Plang si va rog sa ma credeti ca nu pot sa trec cu usurinta peste asa ceva.Imi iubeam meseria,si o facem cu placere,dar odada cu acest gest a murit ceva din mine si sincer nu mai pot profesa si lucra cu clienti .Am doi copii mici de 4 si 2 ani si sper ca impreuna cu dumneavoastra,carora va multumesc din suflet,sa putem impreuna sa distrugem aceste obiceiuri,de care copii nostri sa nu aiba parte.VA MULTUMES DIN SUFLET si recunosc ca imi dati curaj sa trec mai usor peste necaz.

Buna ziua.
Sunt casiera la un supermarket,va rog să binevoiti a-mi raspunde la o intrebare. Au voie sefii mei ierarhici sa ma conroleze corporal in fata unei cliente care a pretins ca a dat o bacnota de 100 ron in loc de 50 ron si in urma , acestui fapt s-a dovedit prin verificarea la fata locului ,in prezenta clientei ca nu au existat acei bani pe care pretinde ca i-a dat. Mentionez ca dupa ce s-au verificat banii si actele care arata valoarea vanzari, care au dovedit ca au existat 50 ron nu 100 ron. La cererea clientei sefa de magazin si sefa de la paza, mi-au solicitat controlul corporal si am ramas in hainele intime in fata clientei si acelor care erau in birou. intr-o incapere de unde ma puteau observa si atii clietii .Va scriu aceste cuvinte cu lacrimi in ochi si va marturisesc ca am 12 ani de comert dar asa ceva nu am mai intalnit. Ce pot sa fac si unde sa ma adresez cu acesta problema..Va multumesc anticipat si va rog sa ma indrumati ce sa fac ,penru a nu se mai abuza si de alte persoane.
Sunt casiera la un supermarket,vÄ rog sÄ binevoiti a-mi raspunde la o intrebare. Au voie sefii mei erarhici sa ma conroleze corporal in fata unei cliente care a pretins cÄ a dat o bacnota de 100 ron in loc de 50 ron si in urma , acestiu fapt s-a dovedit prin verificarea la fata locului ,in prezenta clientei ca nu au existat acei bani pe care pretinde ca i-a dat. Mentionez ca dupa ce sau verificat banii si actele care arata valoarea vanzari, care au dovedit ca au existat 50 ron nu 100 ron. La cererea clientei sefa de magazni si sefa de la paza, m-au dezbracat de halat si i am ramas in hainele intime in fata cliente si acelor care erau in birou. intr-o incapere de unde ma puteau observa si atii clietii .Va scriu aceste cuvinte cu lacrimi in ochi si va marturisesc ca am 12 ani de comert dar asa ceva nu am mai intalnit. Ce pot sa fac si unde sa ma adresez cu aces abuz in seviciu .Va multumesc anticipat si va rog sa ma indrumati ce sa fac ,penru a nu se mai abuza si de alte persoane.