Buna ziua.
Sunt in concediu medical pe perioada 21.10.2011-30.10.2011 adica 10 zile.Pe data de 31.10.2011 trabuie sa ma intorc la servici dar nu mai doresc sa continui sa lucrez la acea firma.Pot sa-mi scriu demisia cu data de 31.10.2011. Mentionez ca nu vreau sa ma intorc la acel loc de munca sub nici o forma.
In cazul prezentarii demisiei se mai acorda preaviz.
Va multumesc.
Incazul cocediului medical raporturile de munca se suspenda, prin urmare va puteti depune demisia cand doriti dar sa precizati data de 31.10.201. Cu privire la preaviz acesta este de regula 20 de zile daca nu aveti o functie de conducere ( nr. zilelor este consemnat in C.I.M.)
Ii data de 20.10.2011 ma aflam la servici,iar in urma unei sedinte fiind luata tare "in primire" de seful de magazin, am cazut din picioate,lesinind.S-a apelat la ambulanta ,fiind dusa la urgente cu diagnostic "ATAC DE PANICA",in urma caruia am primit de la medicul de familie,concediu medical 10 zile(21.10.2011-30.10.2011),reteta si trimitere la psihiatru.Acest incident se poate incadra ca fiind accident de munca si in ce conditii? Pe certificatul medical, medicul de familie a trecut cod 01-boala obisnuita.
In urma acestei intimplari vreau sa-mi dau demisia si nu vreau sa mai aud de ei in veci.
Nu este considerat accident de munca, ceea ce vi s-a intamplat dvs ... puteti depune demisia insa efectuarea preavizului va incepe sa se faca dupa terminarea concediului medical ... de asemenea, puteti solicita incetarea c.i.m. cu acordul partilor, situatie in care nu se efectueaza preaviz.
Preaviz.
Biclea
Buna ziua,
Lucrez intr-o multinationala si in urma cu cateva zile mi-am dat demisia, urmand sa stau in preaviz 20 de zile.
In contractul de munca scrie ca ... (vezi toată discuția)