avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare despre codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare despre codul muncii

O cunostiinta de a mea a intrat in depresie din cauza condiitilor stresante de la locul de munca. A luat concediu medical a si primit pastile pe reteta. Acum ea inca nu se simte bine si a luat decizia sa inceteze contractul de munca fara preaviz. Problema este ca ea a fost la locul de munca sa prezinte demisia la zi si ei nu au vrut sa o accepte. Data fiind starea ei au influentat-o si a refacut cererea de demisie cu preaviz (in momentul de fata ea nu este in stare sa lucreze deloc). Ei ii cer acuma sa vina la preaviz si daca nu o ameninta ca sa o dea in judecata si o sa o poarte prin tribunale. Intrebarea mea este daca se mai poate face ceva si ce se intampla dupa ce face cele 3 absente nemotivate.
Cel mai recent răspuns: koty_eu , utilizator 16:22, 30 Ianuarie 2013
Daca tot au ajutat-o sa-si dea demisia cu preaviz , cunostinta dvs ar trebui sa prelungeasca preavizul cu concedii medicale ...

De adt in judecat este usor de spus si greu de castigat , daca nu se face dovada sustinerilor.
Ea momentan a avut concediu medical 16 zile deja iar cu judecata ma refer la faptul ca ea o sa faca 3 absente nemotivate pentru ca nu este in stare sa mearga la munca. Cate zile de concediu medical poate sa isi ia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bolnav in preaviz tazyx tazyx Buna ziua, Daca te imbolnavesti in perioada de preaviz ce se intimpla :(( ? Esti obligat sa recuperezi zilele care ai fost bolnav dupa ce te-ai insanatosit ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca enache dorina enache dorina pe data de 23 august am avut un accident la ochi am anuntat ca nu ma duc la servici si m-am dus a doua zi .am cerut demisia raspunsul a fost ca nu imi da nimic ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz/concediu medical nicoletacristina nicoletacristina Buna ziua, dupa o luna de munca in cadrul unei societati, mi s-a explicat ca nu isi mai permit sa ma tina, si ca, pentru ca \"lucrurile sa iasa frumos\", este ... (vezi toată discuția)