avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Activitate bogdan.p

Activitate bogdan.p

buna ziua tuturor,

ma intereseaza daca textul unui contract este protejat de legislatia specifica proprietatii intelectuale si, daca da, care ar fi conditiile specifice pentru a apela la aceasta protectie.

multumesc,

Bogdan
Răspuns la discuția art. 428 C.proc.civ.
buna
am cerut suspendarea pentru ca urmeaza recursul formulat de noi (am cazut in pretentii).
am inminat executorului cererea si recipisa de consemnare.

multumesc,
Răspuns la discuția art. 428 C.proc.civ.
minunat. inseamna ca voi beneficia de sfaturi foarte utile.

dupa consemnarea sumei din somatia executorului, formularea cererii de suspendare in baza art. 428, am fost citati cu mentiunea depunerii cautiunii.

dilema mea: avind in vedere ca am consemnat intreaga suma la dispozitia organului de executare, ce sens mai are cautiunea?

multumesc,
buna,

a utilizat cineva, in practica art. 428 C.proc.civ.?

multumesc,

n baza unei sentinte societatea A declanseaza executarea silita impotriva societatii B.
in cursul executarii silite este aplicat sechestru asupra actiunilor detinute de societatea B la societatea C, aflata in alt judet.
intrebari:
1. in cazul actiunilor, procedura de executare silita nu trebuia sa inceapa cu instituirea popririi (iar nu a sechestrului)?
2. din punct de vedere teritorial, competenta apartine executorului din circumscriptia unde se afla sediul societatii B (societate executata) sau celui din circumscriptia societatii C (societatea "detinuta") ?
multumesc,