Folositi functia cu intrebari de securitate, alegeti o parola complexa si formata din caractere + numere etc.
Intr-adevar, e mai usor sa previi.
Inteleg ca dvs aveati in minte cativa suspecti, dar domnul criminal_lawyer incerca sa va explice ca fara probe nu puteti face nimic. Daca ne expuneti probe sau eventuale probe pe care le-ati putea obtine, va putem consilia. Din pacate, suspiciunile dumneavoastra nu vor constitui probe in niciun dosar, indiferent ca ar fi de natura penala sau civila.
Oricum, tot raul spre bine. Ne bucuram ca v-ati rezolvat problema.
O zi buna.
Dumneavoastra trebuie sa faceti diferenta intre masura luata in Romania si cea din Italia. Nu cunosc legea italiana, insa in speta dumneavoastra ati savarsit o infractiune pe teritoriul Romaniei, ati fost sanctionat pe teritoriul Romaniei cu aplicabilitate pe teritoriul Romaniei. IGP isi face datoria si comunica acest fapt emitentului permisului din Italia. Le aduce lor la cunostinta cum calificam noi fapta si care este sanctiunea aplicata dumneavoastra.
Faptul ca ei v-au aplicat o sanctiune sau nu - nu ne mai priveste pentru situatia dumneavoastra pe teritoriul Romaniei, unde, din pacate, va trebui sa respectati prevederile legale si sa sustineti acest examen pentru a redobandi dreptul de a conduce. Atata tot.
Din nou putin off-topic: Daca am inteles corect si v-ati recuperat permisul de la statul italian, exista posibilitatea sa conduceti avandu-l pe acesta, insa va rog sa aveti in vedere ca si acea fapta este calificata drept infractiune conform legii romane. Sfatul meu, daca doriti unul: programati-va pentru examen.
Numai bine.
Domnule utilizator sbk_77,
In primul rand va rog sa apreciati eforturile domnului mediator r.gabi. Suntem pe un forum de specialitate si un anumit grad de bune maniere este cerut.
Va inteleg grijile si este normal sa fiti indignat, in conditiile in care va considerati neindreptatit.
Cum a incercat si antevorbitorul meu sa va explice, din pacate dumneavoastra ati incalcat legea penala a statului roman. Sanctiunea este una foarte mica si corect aplicata. Inteleg ca v-ar placea sa o ocoliti prin a invoca prevederi din Constitutie sau din tratate internationale. Din pacate, in cazul dumneavoastra, nu aveti de ales. Vreti sa conduceti in Romania legal, trebuie sa sustineti examenul.
Putin off-topic, eu l-am sustinut in ianuarie anul trecut si a fost extraordinar de usor. Nu vad de ce considerati ca este un asa mare efort - parere personala, fara a tine cont de pregatirea profesionala.
mony23 a scris:
daca nu aveti vechime inainte de 01.04.2001 nu trebuie sa predati cartea de munca pt scanat
Cred ca ar trebui sa fie suficient raspunsul doammnei Monica.
Bun. Sa vedem ce a ramas nerezolvat.
2.
1 -> 3, 2 -> 3, 3 -> 4, 4 -> 5, 5 -> 5, 6 -> 4, 7 -> 5, 8 -> 3, 9 -> .., 10 ->..
Chiar nu stiu.
4.
Este fizica, non materiala si poate merge mai repede ca viteza luminii.
Vorbim de radiatiile Cernekov sau e ceva mai... domestic?
5.
Un explorator care nu este la Polul Nord merge 1 km sud, 1km est, 1 km nord si se gaseste inapoi de unde a plecat. Unde este?
La ecuator?
6.
Ma gandesc ca eu as cauta o suprafata reflexiva sa vad daca am sau nu ochi caprui. Altfel, gandul ar fi atat de obsedant, incat probabil m-as simti vizata de ceilalti eschimosi cu care ma intersectez, chiar la un asemenea nivel care sa determine sinuciderea. Hm. Apoi ne intrebam la ce nivel se comunica faptul ca un eschimos s-a sinucis. Pentru ca daca se afla cu usurinta, atunci povara s-ar putea ridica de pe umerii celor care ar avea acelasi proces de constiinta si s-ar reveni la eu stiu ca X are ochii caprui, dar el nu stie si traim fericiti in continuare.
Sincer, logic mi se pare ca observatorul extern sa declanseze in ei dorinta de a se verifica daca nu cumva ei sunt aceia cu ochi caprui. Deci cautarea unei suprafete reflexive - sa zicem apa, deci maxim 10 cazuri de sinucidere in cazul in care toti urmeaza acelasi proces de gandire.
1. Pai daca e Rares si il cunosc, atunci i-o dau lui. Asa se si bucura de ea.
Doamna Ionescu are fie un baiat, fie 2 ("cel putin unul", o exprimare dubioasa pentru un parinte).
Intrebarea mea ar mai fi ce inseamna "Tu ai o masinuta cu volan pentru doi baieti de facut cadou"? Adica stiu de existenta a doi baieti si cum il aleg pe cel care sa o primeasca?
Oricum, lui Rares i-o dau, pentru ca il cunosc si deduc ca pe al sau ai dnei Ionescu nu.
6. Ca si pana acum. Nu e ca si cand pana acum nu se vedeau intre ei. Stiau ca exista 10 cu ochi caprui, respectiv 9 daca privitorul era si el cu ochii caprui. Deci nu exista niciun element de noutate intre ei.
Dna Romascanu face referire la art.175 din Statutul profesiei de avocat. Este capitolul cu privire la formele de executare ale profesiei si delimitarea este foarte clara. Nu se accepta din punct de vedere legal drept personal auxiliar absolvent/-a cu studii juridice superioare intr-un cabinet de avocatura. Raspuns final.
De acord.
Haioasa problema.
Ma pregateam de calcule, cand colo... :))
Sunteti foarte amabil. Stati linistit. :)
O zi cat mai placuta si dumneavoastra!
ahile36, nu ai urmarit corespunzator topic-ul.
Rezolvarea mea finala a fost:
Pasul 0: grupam cele 12 monede in 2 gramezi a cate 6, fara sa le cantarim.
Pasul 1: cantarim prima gramada de 6, impartita in 2 grupuri a cate 3 monede.
3-3
a. Daca sunt la egalitate, inseamna ca toate sunt adevarate si le eliminam din cantarire.* Reluam cantarirea in aceeasi forma cu a doua gramada, care evident nu va fi egalitate.
b. Daca nu au fost la egalitate, este clar ca moneda falsa este printre astea 6. Asta inseamna ca stim sigur ca in cealalta gramada toate sunt adevarate.
Pasul 2:
Alegem una dintre cele doua gramezi de 3 inegale si o comparam cu 3 din cele pe care le stim sigur adevarate in urma primului pas.
Asa aflam daca astea 3 sunt adevarate (in cazul in care ele sunt la egalitate) si le eliminam.
Exista mari sanse de reusita in conditiile astea sa iti dai seama din 3 cantariri, insa exista si posibilitatea sa ai nevoie de 4, daca esti extrem de ghinionist. Vezi steluta din pasul 1.a pentru a intelege ce inseamna ghinionist.
Astept intrebarile tale, dar cu rugamintea sa incerci un alt mod de formulare.
Multumesc pentru intelegere.