avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate frk

Activitate frk

Am depus o fila CEC (refuzata la plata pentru lipsa disponibil) la Juedcatorie in vederea investirii cu formula executorie. Problema este ca am facut si plangere penala, iar organul de cercetare penala are nevoie de fila CEC (ORIGINAL) pentru expertiza grafologica. Prejudiciul meu este mare si cred ca am mai multe sanse sa-l recuperez (macar partial) pe cale penala.

CUM POT SA CER ELIBERAREA FILEI CEC DE LA JUDECATORIE (INCA NU A FOST INVESTITA )
CU MULTUMIRI ANTICIPATE PENTRU RASPUNS.
Discuție OMOLOGARE RAR
Societatea este importatoare de plumbi pentru echilibrat roti. Potrivit OG 80/2000, piesele de schimb...., nu pot fi coemrcializate fara a fi omologate RAR" DAR in Metodologia din 2003 publicata in MO nr.347 din 21.05.2003, in Cap. VI - Lista cuprinzand echipamentele , piesele de schimb...... pentru care este necesara si obligatorie la comercializare omologarea RAR- nu apar PLUMBII PE ACEASTA LISTA. Cu toate acestea am fost sanctionati de OPC pentru incalcarea dipozitiilor OG 80/2000.
Daca poate cineva sa-mi spuna ce este de facut.
AMENDA ESTE DESTUL DE MARE
O societate a fost sanctionata cu amenda de catre OPC. Impotriva procesului verbal de constatare a contraventiei a fost facuta plangere la Judecatorie. Hotararea instantei nu este favorabila societatii; se doreste RECURS.
Intrebari :
- termenul de recurs 15 zile de la comunicare ... se asteapta comunicarea prin posta (inmanarea efectiva a hotararii) sau se poate formula recursul dupa pronutarea hotararii
- unde se depune efectiv recursul la Judecatorie ( la dosarul cauzei), sau trebuie depus la Tribunal ,
- rog posibile motive recurs....
Multumesc
Multumesc pentru raspuns
Dar nu opereaza modificarile intervenite la OG 5/2001 prin L195/2004 . Fondul cauzei in prima instanta este de competenta Tribunalului, daca valoarea litigiului comercial este peste 1 miliard. La mine nu este cazul .
Astept raspuns

Mutumesc
Va rog sa-mi spuneti unde trebuie introdusa somatia de plata: la tribunal sau la judecatorie

Va multumesc