avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... OMOLOGARE RAR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

OMOLOGARE RAR

Societatea este importatoare de plumbi pentru echilibrat roti. Potrivit OG 80/2000, piesele de schimb...., nu pot fi coemrcializate fara a fi omologate RAR" DAR in Metodologia din 2003 publicata in MO nr.347 din 21.05.2003, in Cap. VI - Lista cuprinzand echipamentele , piesele de schimb...... pentru care este necesara si obligatorie la comercializare omologarea RAR- nu apar PLUMBII PE ACEASTA LISTA. Cu toate acestea am fost sanctionati de OPC pentru incalcarea dipozitiilor OG 80/2000.
Daca poate cineva sa-mi spuna ce este de facut.
AMENDA ESTE DESTUL DE MARE
Cel mai recent răspuns: MIRELA BEJAN , Consultant fiscal 12:47, 5 Iulie 2005
Sanctiunea trebuie sa aiba la baza un proces verbal in care ar trebui sa se specifice ce articol din lege s-a incalcat .Vedeti ce scrie, iar in cazul in care considerati ca nu s-a procedat corect , contestati amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

H.g. nr 1633 lelcunadia lelcunadia Va rog frumos cine are H. g nr 1633/29.12.2009 publicat in M.o. nr 30/14.01.2010 privind modificarea si completarea h.g. nr 2406/2004 privind gestionarea ... (vezi toată discuția)
Pfa, asociatie familiala sau? laviscoala laviscoala Buna ziua, va rog sa mi dati un sfat, sotul meu dezmembreaza cateva masini (5-6 pe an) in curtea tatalui meu, ii este frica de eventuale reclamatii, de aceea ... (vezi toată discuția)
Restul in produse la cumparaturi PC_k05 PC_k05 practica comerciantilor de a folosi marfuri ieftine in locul restului, motivand lipsa maruntisului in casa, este deja bine cunoscuta in toata tara. rugaminte ... (vezi toată discuția)