avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită investire fila CEC
Discuție deschisă în Executare silită

investire fila CEC

Am depus o fila CEC (refuzata la plata pentru lipsa disponibil) la Juedcatorie in vederea investirii cu formula executorie. Problema este ca am facut si plangere penala, iar organul de cercetare penala are nevoie de fila CEC (ORIGINAL) pentru expertiza grafologica. Prejudiciul meu este mare si cred ca am mai multe sanse sa-l recuperez (macar partial) pe cale penala.

CUM POT SA CER ELIBERAREA FILEI CEC DE LA JUDECATORIE (INCA NU A FOST INVESTITA )
CU MULTUMIRI ANTICIPATE PENTRU RASPUNS.
Fila CEC o poate solicita organul de cercetare penala, direct de la Judecatorie.
daca te hotarasti sa mergi pe partea penala,renunta la civil.fa o cerere de renuntare la investire si gata
De ce sa renunte la executarea pe civil, 'au poate nu stii cat de mult se lungeste penalul?
Cu o copie certificată de c.j. pt conformitate cu originalul nu se multumesc???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul filei cec mihai.mihai mihai.mihai Buna ziua! in primul rand vreau sa va spun ca am avut placerea sa invat lucruri noi cu ajutorul dumneavoastra si as vrea sa imi dati un raspuns pt ... (vezi toată discuția)
Cec - nelamuriri despre investirea cu formula executorie stepetrache stepetrache am marea rugaminte de a imi spune ce trebuie sa fac in continuare pentru a putea sa ridic de la instanta cecul investit cu formula executorie. Concret, am ... (vezi toată discuția)
Cec fara acoperire awa awa buna ziua! firma mea a vandut marfa in val de 16000 ron la firma x,marfa ptr care i sa eliberat un cec cu termen la o luna .Surpriza insa la banca la termenul ... (vezi toată discuția)