avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate MiladyXP

Activitate MiladyXP

Domnule avocat Lascoschi - nici nu mi/a trecut prin cap ca 'oamenii nu platesc pt astfel de procese'. De ce sa nu plateasca? Gerbera - tocmai, pt ca stiu ca exista antecedente de obligare a USH si Min.Educatiei sa elibereze diploma si foile matricole, am si trimis notificare catre universitate si asteptam raspunsul lor 30 zile. Si imi pastrez ideea , 'cautam avocat cu experienta' in astfel de speta , pentru ca 'a avea timp' nu este suficient.
Buna ziua !

Sunt absolventa a USH promotia 2009 si impreuna cu cativa colegi ai mei ,am ajuns la capatul rabdarii. Ca sa fac 3 ani aceasta scoala,am rupt din timpul alocat familiei mele,din bugetul destul de precar (de functionar public ). Am sperat ca balba aceasta nationala privind examenul de licenta la USH isi va gasi o rezolvare logica dar m/am inselat .Eu si un grup decolegi ai mei dorim sa dam in judecata USH si Ministerul educatiei , va rugam frumos cunoasteti vreun avocat care a reprezentat pe cineva in aceeasi situatie,ne puteti recomanda pe cineva? Asteptam cu incredere un raspuns cat mai curand! Multumim!
Răspuns la discuția Promovare functionar public?
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Am o dilema! Sunt functionar public, dar nu lucrez in administratia publica ci in Directia de Sanatate Publica . Am absolvit anul trecut Administratie Publica dar mi se tot spune ca acesta specialitate este utila doar persoanelor care lucreaza in primarii, prefecturi, consilii judetene, respectiv , administratie publica. Paradoxal, atunci noi de ce suntem 'functionari publici'??? Obiectul de activitate al institutiei mele este de management sanitar , de coordonare a activitatii medico-sanitare in judet. Efectiv reprezentam Ministerul Sanatatii la nivel local. Ce parere aveti , am dreptate sa insist sa fiu promovata sau sa imi iau poseta si sa ma mut la Primarie?
Astazi 05.03.2010, un echipaj al politiei rutiere din Falticeni, jud. Suceava, mi/a intocmit PV pentru depasire in zona unde depasirea era interzisa, si m/a sanctionat cu 'ridicarea permisului pe o perioada de 30 zile' Ulterior am observat, dupa ce am refuzat sa imi recunosc vina, ca in PV era stipulat " evenimentul s/a produs la data de 05.03.2015... " Credeti ca aceasta data eronata, este un motiv suficient pentru contestarea si anularea Procesului verbal, in instanta? Inca ceva, daca evenimentul s/a produs in Falticeni, jud. Suceava, dar eu locuiesc in jud. Neamt, e musai sa depun contestatia la Judecatoria Falticeni sau ma pot adresa Judecatoriei Neamt?
Va multumesc mult!